Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ERGO – ATE: Μέσα στα 60 μεγαλύτερα ασφαλιστικά deals παγκοσμίως το 2016


ergo-ateΣύμφωνα με λίστα που δημοσίευσε το ασφαλιστικό site www.insuranceday.com με βάση τα στοιχεία που συνέλεξαν στη βάση δεδομένων τους για τις συγχωνεύσεις και εξαγορές (M&A) που απασχόλησαν την παγκόσμια ασφαλιστική βιομηχανία για το 2016, το deal ERGO – ATE φαίνεται να συγκαταλέγεται στα 60 μεγαλύτερα του κόσμου.

Η λίστα δημιουργήθηκε με βάση τα χρήματα που επενδύθηκαν για την ολοκλήρωση των deals με πρώτο να φιγουράρει αυτό της εξαγοράς της Ασφαλιστικής εταιρείας Chubb από τον κολοσσό ACE για το αστρονομικό ποσό των 29,5 δισ. δολαρίων – καθιστώντας τη, την πρώτη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία γενικών ασφαλίσεων παγκοσμίως ενώ προτελευταία συγκαταλέγεται η εξαγορά της ΑΤΕ από την ERGO Ασφαλιστική για το ποσό των 100 εκατ. δολαρίων καθιστώντας την ERGO μεγαλύτερη εταιρεία γενικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα.

Συνολικά σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας μέχρι τον Αύγουστο του 2016 επενδύθηκαν στην Ευρώπη για συγχωνεύσεις και εξαγορές το ποσό των 627 εκατ. δολαρίων ενώ τα deals που ολοκληρώθηκαν ήταν στο σύνολο 7.

ergo-ate__


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ERGO - ATE: Μέσα στα 60 μεγαλύτερα ασφαλιστικά deals παγκοσμίως το 2016! https://www.insurancedaily.gr/ergo-ate-mesa-sta-60-megalytera-asfalistika-deals-pagosmios-to-2016/