Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ERGO: Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας & Περιφέρειας Ηπείρου στον Μαραθώνιο της Αθήνας

ERGO

Η ERGO Ασφαλιστική παρέδωσε τα «εισιτήρια συμμετοχής» στις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφέρεια Ηπείρου στον «τελικό» των αγώνων Run Greece την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Η εταιρεία συνδέει τους αγώνες Run Greece που διενεργούνται σε επτά πόλεις της Ελλάδος με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (ΑΜΑ). Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του ΑΜΑ, Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, διοργανώνεται ο «τελικός» των Run Greece, Αγώνας Δρόμου 3χλμ. ERGO.

Οι είκοσι νικητές που διακρίθηκαν στον αγώνα Run Greece στην Καστοριά και αντίστοιχα στον αγώνα των Ιωαννίνων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ο οποίος θα αναδείξει τη νικήτρια Περιφέρεια των Run Greece, του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος που έχει καταστεί θεσμός στο δρομικό κίνημα.

Ο Επιθεωρητής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της ERGO κος Κωνσταντίνος Κάλλης παρέδωσε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά, το σχετικό “εισιτήριο”, αλλά και το “πακέτο” του προγράμματος φιλοξενίας για τις ημέρες των Αγώνων στα μέλη της ομάδας που θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Στην αντίστοιχη εκδήλωση στα Ιωάννινα παρευρέθηκε ο Επιθεωρητής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της ERGO κος Γιάννης Χατζόπουλος, ο οποίος αφού συνεχάρη τα μέλη της ομάδας που θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια Ηπείρου, τους παρέδωσε τα δικά τους “εισιτήρια συμμετοχής”.

ERGO
Ο κ. Γιάννης Χατζόπουλος, Επιθεωρητής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της ERGO (πίσω σειρά έκτος από δεξιά) με την Ομάδα της Περιφέρειας Ηπείρου που παρέλαβε το ‘’εισιτήριο συμμετοχής’’ για τον τελικό αγώνα δρόμου 3χλμ. ERGO στο Μαραθώνιο της Αθήνας.

Με το πέρας των δύο αυτών τελετών ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος παράδοσης εισιτηρίων στις ομάδες που προέκυψαν από την εαρινή φάση του Run Greece, στην οποία πραγματοποιήθηκαν τέσσερις αγώνες. Η συνέχεια του Run Greece 2019 θα δοθεί στις 22 Σεπτεμβρίου από την Αλεξανδρούπολη, εγκαινιάζοντας τον Φθινοπωρινό κύκλο, ο οποίος περιλαμβάνει ακόμα τον αγώνα της Πάτρας στις 6 Οκτωβρίου και ολοκληρώνει τον κύκλο του στις 13 Οκτωβρίου στη Ρόδο. Η ERGO πιστή στη δέσμευσή της θα είναι εκεί για να υποστηρίξει όλους τους δρομείς στο δικό τους έργο, στο δικό τους αγώνα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ERGO: Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας & Περιφέρειας Ηπείρου στον Μαραθώνιο της Αθήνας! https://www.insurancedaily.gr/ergo-perifereia-dytikis-makedonias-peri/