Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εθνική Ασφαλιστική: Διαγράφει ανοδική τροχιά και προχωρά σε νέο ΔΣ

Εθνική Ασφαλιστική

Στην εκλογή νέου ΔΣ – με δεδομένο ότι ο χρόνος θητείας του παρόντος συμβουλίου εκπνέει τον Φεβρουάριο του 2019 – θα προχωρήσει την Παρασκευή η Εθνική Ασφαλιστική, θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας.

του Νίκου Μωράκη 

Στη σύνθεση του νέου ΔΣ, σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να προταθεί να ενταχθεί και σαν νέο μέλος ο κ. Απόστολος Ταμβακάκης, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΕ και νυν δημιουργός του fund Eos Capital Partners.

Με την εξέλιξη αυτή να αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας – στην Γενική Συνέλευση της εταιρείας – η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει να διαγράφει ανοδική τροχιά, έχοντας στο πρώτο εννιάμηνο του 2018 αύξηση 3,3% στα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα του κλάδου ζωής αλλά και πολυεπίπεδη – όσον αφορά στα δίκτυα- ανάπτυξη.

Την θετική της πορεία και την πολιτική που έχει ακολουθηθεί έρχονται να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα που η εταιρεία δημοσίευσε πρόσφατα όπου:

  • η παραγωγή του δικτύου συνεργατών αυξήθηκε κατά 3,0% στα €169,3 εκατ.,
  • η παραγωγή των πρακτόρων κατά 3,3% στα €103,6 εκατ. και
  • η παραγωγή του Bancassurance κατά 1,2% στα €124,8 εκατ.

Μεγάλη αύξηση εμφανίζει επίσης και η παραγωγή πυρός που κινήθηκε ανοδικά κατά 20,9%.

Η συνεχής βελτίωση των μεγεθών της μεγαλύτερης ελληνικής ασφαλιστικής εταιρείας θα παίξει αναμφίβολα σημαντικό ρόλο και στην επόμενη ημέρα της Εθνικής, με δεδομένο ότι το ζήτημα της πώλησης της Εταιρείας είναι εν εξελίξει.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εθνική Ασφαλιστική: Διαγράφει ανοδική τροχιά και προχωρά σε νέο ΔΣ! https://www.insurancedaily.gr/ethniki-asfalistiki-diagrafi-anodiki-trochia-ke-prochora-se-neo-ds/