Εκδηλώσεις

Εθνική: Εκδηλώσεις κοπής πίτας για το Διοικητικό Προσωπικό & το Παραγωγικό Δίκτυο

Εθνική Ασφαλιστική

Με μεγάλη συμμετοχή και σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις κοπής πίτας για το Διοικητικό Προσωπικό και το Παραγωγικό Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς, απευθυνόμενος στο σύνολο των προσκεκλημένων, προχώρησε στην αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε, επισημαίνοντας ότι παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην πρόσκληση της διοίκησης για ενδυνάμωση της θέσης της Εταιρείας, ενώ το συνεργαζόμενο Παραγωγικό Δίκτυο (agency και πρακτορειακό) έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του, καταγράφοντας για άλλη μια χρονιά υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα.

Σταύρος Κωνσταντάς

Ο Σταύρος Κωνσταντάς

Μέσα σε μία ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα οι προσκεκλημένοι των εκδηλώσεων αντάλλαξαν ευχές και συμμετείχαν σε κληρώσεις με διάφορα δώρα για αρκετούς τυχερούς.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την υπόσχεση όλων να συνεχίσουν τη δυναμική τους πορεία και κατά τη νέα χρονιά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εθνική: Εκδηλώσεις κοπής πίτας για το Διοικητικό Προσωπικό & το Παραγωγικό Δίκτυο! https://www.insurancedaily.gr/ethniki-asfalistiki-ekdilosis-kopis-pitas-gia-diikitiko-prosopiko-paragogiko-diktyo/