Εκδηλώσεις

Εθνική Ασφαλιστική: Νέα τιμητική διάκριση από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Εθνική Ασφαλιστική

Νέα τιμητική διάκριση, για μια ακόμη χρονιά, απονεμήθηκε στην Εθνική Ασφαλιστική από την Ένωση των 10 Σωματείων – Μελών «Μαζί για το Παιδί», σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, στο Μουσείο Μπενάκη.

Την τιμητική διάκριση, για λογαριασμό της Εθνικής Ασφαλιστικής, παρέλαβε η υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας, κ. Μαρία Κόρακα.

Ταυτόχρονα, στην ίδια εκδήλωση απονεμήθηκαν τα δυο βραβεία εθελοντισμού «Μαζί για το παιδί», συγκεκριμένα το «Έργο Ζωής» και «Μάθημα Ζωής», που απονέμονται σε ανθρώπους διαφόρων χώρων, οι οποίοι προσφέρουν σημαντικό εθελοντικό κοινωνικό έργο, βελτιώνοντας τις συνθήκες ζωής των συνανθρώπων τους.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, ενώ μεταξύ των τιμώμενων ήταν και οι καλλιτέχνες Γιώργος Νταλάρας και Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, προβαίνει εδώ και χρόνια σε ασφαλιστική κάλυψη των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Ένωση «Μαζί για το παιδί».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − seven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εθνική Ασφαλιστική: Νέα τιμητική διάκριση από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»! https://www.insurancedaily.gr/ethniki-asfalistiki-nea-timitiki-diakrisi-apo-tin-enosi-mazi-gia-pedi/