Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Εθνική Ασφαλιστική παρέδωσε επιταγή 47.647 ευρώ στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»


Σε κλίμα συγκίνησης και μεγάλης χαράς, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Ιουνίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου η εκδήλωση παράδοσης στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» του ποσού των 47.647,5 ευρώ που συγκεντρώθηκε από τα 95.295 χιλιόμετρα που κάλυψαν περισσότεροι από 10.000 συμμετέχοντες στο 2ο No Finish Line. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό υπερμαραθώνιο διάρκειας 90 ωρών, όπου κάθε χιλιόμετρο μεταφράζεται σε χρήματα για την ενίσχυση των παιδιών.

H Εθνική Ασφαλιστική, Μεγάλος Χορηγός του αγώνα, ήταν εκεί για δεύτερη χρονιά για να δηλώσει για μια ακόμη φορά την έμπρακτη δέσμευσή της απέναντι σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη από πραγματική στήριξη.

Την επιταγή παρέλαβε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κ. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα και στην αξία της εκπαίδευσης των νέων γενιών στον εθελοντισμό.

Από την πλευρά της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο Διευθυντής Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών, κ. Γιάννης Σηφάκης τόνισε: «Στην Εθνική Ασφαλιστική ασχολούμαστε με ότι έχει να κάνει με τον άνθρωπο και φυσικά με τα παιδιά που είναι το μέλλον της χώρας, αλλά και το μέλλον του κόσμου.

Πολλά συγχαρητήρια για όλους, όλοι Μαζί για το Παιδί!». Στο τέλος της εκδήλωσης, που παρουσίασε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Απρίλιο του 2019 και το 3ο No Finish Line.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Εθνική Ασφαλιστική παρέδωσε επιταγή 47.647 ευρώ στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»! https://www.insurancedaily.gr/ethniki-asfalistiki-paredose-epitagi-47-647-evro-stin-enosi-mazi-gia-pedi/