ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Εθνική Ασφαλιστική: Ταξίδι επιβράβευσης στελεχών των καταστημάτων ΕΤΕ

Εθνική Ασφαλιστική,ΕΤΕ

Στο μοναδικής ομορφιάς Costa Navarino, πραγματοποιήθηκε το ταξίδι επιβράβευσης 60 στελεχών των καταστημάτων ΕΤΕ, στο διάστημα από 6 έως 9 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν για λίγο από την απαιτητική καθημερινότητά τους, να απολαύσουν μια ομολογουμένως εξαιρετική περιοχή, αλλά και -σε σαφώς χαλαρότερους ρυθμούς – να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς τόσο μεταξύ τους όσο και με τα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής που τους συνόδευαν.

Από τις ξεχωριστές στιγμές του τριημέρου ήταν η συμμετοχή στην ομαδική δραστηριότητα στο Golf Clinic, όπου όσοι έλαβαν μέρος είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την μοναδική εμπειρία του γκολφ και μάλιστα σε γήπεδο παγκοσμίου επιπέδου μέσα σε ένα πραγματικά ειδυλλιακό τοπίο. Και φυσικά, η βραδιά του εορταστικού δείπνου στο ιδιαίτερο Great Hall του Costa Navarino. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αυτές διοργανώσεις ήταν χορηγία της Affidea, του μεγαλύτερου παρόχου στον κλάδο των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη.

Εθνική Ασφαλιστική

Στο ταξίδι επιβράβευσης μεταξύ άλλων συμμετείχαν: από την Εθνική Τράπεζα, ο κ. Σκιαδιώτης Βασίλειος Βοηθός Γενικός Διευθυντής της Λιανικής Τραπεζικής, οι τρεις Διευθυντές Δικτύου κ.κ. Δημήτριος Καλογερόπουλος, Χρήστος Ασημακόπουλος, και Αναστασία Ναζίδου, οι δύο Περιφερειακοί Διευθυντές κ.κ. Λεονάρδος Κουντουργιώτης, και Κων/νος Μελανάκης, και ο κ. Διονύσιος Νοδάρος, Επικεφαλής Bancassurance. Από την Εθνική Ασφαλιστική,  o Πρόεδρος του Δ.Σ Χριστόφορος Σαρδελής, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Σταύρος Κωνσταντάς, ο Γενικός Διευθυντής Γεώργιος Ζαφείρης, ο Διευθυντής Bancassurance Διαφήμισης Marketing & Λοιπών Συνεργασιών Γιάννης Σηφάκης και η Διευθύντρια Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας Ελένη Αβρανά. Από την AFFIDEA συμμετείχαν ο C.E.O Θεόδωρος Καρούτζος, o Σύμβουλος Διοίκησης Αθανάσιος Λοπατατζίδης, και η Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εταιριών και Δικτύου Affidea Μαρουσσώ Τρέσσου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εθνική Ασφαλιστική: Ταξίδι επιβράβευσης στελεχών των καταστημάτων ΕΤΕ! https://www.insurancedaily.gr/ethniki-asfalistiki-taxidi-epivravefsis-stelechon-ton-katastimaton-ete/