Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Εθνική Χρυσός Χορηγός της δράσης «Μη Φοβάσαι την Πρόληψη»

pink-breast-cancer-awareness-wallpapers

Η Εθνική Ασφαλιστική, από τη θέση του Χρυσού Χορηγού, στηρίζει τη δράση «Μη Φοβάσαι την Πρόληψη», που διοργανώνει η Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη».

Με δεδομένο ότι πάνω από το 50% των Ελληνίδων δεν έχει ποτέ υποβληθεί σε προληπτική εξέταση μαστού, η Εταιρεία «Στόχος-Πρόληψη» πρόκειται να λειτουργήσει στην κεντρική αίθουσα του μετρό Συντάγματος Χώρο Δωρεάν Κλινικού Ελέγχου Μαστού για το τριήμερο 11, 12 και 13 Οκτωβρίου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στο χώρο του μετρό, οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον καρκίνο του μαστού και να υποβληθούν στην ανώδυνη εξέταση της ψηλάφησης, η οποία διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και μπορεί να αποβεί σωτήρια. Τα νοσοκομεία και οι κλινικές που συνεργάζονται για την υλοποίηση της δράσης είναι τα εξής: Metropolitan Κέντρο Μαστού, Metropolitan Health Group, Έλενα Βενιζέλου, Aλεξάνδρας, Ελπίς, Σισμανόγλειο και Γεννηματά.

H υγεία μας είναι αδιαμφισβήτητα το πολυτιμότερο αγαθό και για τον λόγο αυτόν, η Εθνική Ασφαλιστική έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση πρωτοβουλιών που σχετίζονται με τη σωστή πληροφόρηση του κόσμου γύρω από θέματα υγείας. Καλεί λοιπόν τις γυναίκες να πουν «όχι στον φόβο της πρόληψης» και να βρεθούν για λίγη ώρα στο μετρό του Συντάγματος, γιατί η πρόληψη σώζει ζωές!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Εθνική Χρυσός Χορηγός της δράσης «Μη Φοβάσαι την Πρόληψη»! https://www.insurancedaily.gr/ethniki-chrysos-chorigos-tis-drasis-mi-fovase-tin-prolipsi/