Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εθνική Τράπεζα: Το θέμα της Εθνικής υπόκειται στην ΤτΕ και την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας για τις νομικές ενέργειες κατά της EXIN

Εθνική Τράπεζα

Σε ανακοίνωσή της η Εθνική Τράπεζα αναφέρει: “Σε συνέχεια ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και αναφορικά με την πώληση του 75% της Ανώνυμης Ελληνικής Εταιρείας Γενικών Ασφαλίσεων «Η ΕΘΝΙΚΗ» στην Exin Financial Services Holdings BV (“Exin” και η «Συναλλαγή»), η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος («ΕΤΕ») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι έλαβε γνώση χθες, μέσω αναφορών σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, για την ύπαρξη νομικών ενεργειών κατά της Exin από την Calamos Family Partners.

Η ΕΤΕ έχει υπογράψει Συμφωνία Αγοράς και Πώλησης Μετοχών με την Exin στις 28 Ιουνίου 2017. Η ολοκλήρωση της Συναλλαγής υπόκειται στη λήψη των σχετικών εγκρίσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού. Η ΕΤΕ θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό εφόσον λάβει γνώση τυχόν εξελίξεων που επηρεάζουν τη Συναλλαγή”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + twelve =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εθνική Τράπεζα: Το θέμα της Εθνικής υπόκειται στην ΤτΕ και την Επιτροπή Ανταγωνισμού! https://www.insurancedaily.gr/ethniki-trapeza-thema-tis-ethnikis-ypokite-stin-tte-ke-tin-epitropi-antagonismou/