Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εθνική: Βραβεύσεις τελειόφοιτων σπουδαστών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών

Στοart Κοραή, Εθνική Ασφαλιστική

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Εθνική Ασφαλιστική βράβευσε τρεις τελειόφοιτους σπουδαστές της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.), στο πλαίσιο του Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού, τον οποίο συνδιοργάνωσε με την Α.Σ.Κ.Τ και το Γραφείο Διασύνδεσης της Σχολής.

Δημήτριος Πετρολέκας

Ο Δημήτριος Πετρολέκας

Το πρώτο βραβείο απέσπασε ο Δημήτριος Πετρολέκας. Η απονομή έγινε από τον Γιάννη Σηφάκη, Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας Marketing & Δημοσίων Σχέσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο οποίος αναφέρθηκε στη διαρκή και έμπρακτη στήριξη της Εταιρείας στην Τέχνη και στην ανάγκη ανάδειξης νέων καλλιτεχνών.

Το δεύτερο βραβείο απέσπασε ο Θωμάς Διώτης. Το βραβείο απένειμε ο εικαστικός Παύλος Σάμιος και παρέλαβε η αδερφή του καλλιτέχνη, κ. Διώτη.

Δεύτερο Βραβείο το έργο του Θωμά Διώτη

Το τρίτο βραβείο έλαβε ο Αναστάσιος Μυλωνάς. Η απονομή έγινε από τον Επίκουρο Καθηγητή της Α.Σ.Κ.Τ και Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο Διασύνδεσης της Σχολής, Ιωάννη Σκαλτσά.

Τα βραβευμένα έργα θα παραμείνουν στη συλλογή έργων τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής, ενώ οι δημιουργοί τους θα λάβουν χρηματικό έπαθλο.

Η βράβευση έλαβε χώρα την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, βραδιά των εγκαινίων της «Έκθεσης Τελειόφοιτων Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών», η οποία φιλοξενείται στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019.

H Εθνική Ασφαλιστική αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο μέσα από την ενεργό στήριξη του πολιτισμού και των νέων καλλιτεχνών που κάνουν τα πρώτα βήματα τους, δίνοντάς τους την δυνατότητα να εκθέσουν τις δημιουργίες τους στο ευρύ κοινό και να ξεκινήσουν ενεργά την καριέρα τους στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + 18 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εθνική: Βραβεύσεις τελειόφοιτων σπουδαστών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών! https://www.insurancedaily.gr/ethniki-vravefsis-teliofiton-spoudaston-tis-anotatis-scholis-kalon-technon-2/