Ασφαλιστικές Ειδήσεις

App στις Ασφαλίσεις Πιστώσεων από την Euler Hermes


εξωΗ Euler Hermes, 1η σε μερίδιο αγορά στις ασφαλίσεις πιστώσεων εισήγαγε στην αγορά μία καινοτόμο ηλεκτρονική εφαρμογή, την “Land of Payment” (app), η οποία αξιολογεί την πολυπλοκότητα συλλογής χρέους σε περισσότερες από 40 χώρες που ο Ομιλος έχει παρουσία. Παράλληλα δημοσίευσε μία ειδική έκθεση (special report) για την είσπραξη χρέους σε διάφορες αγορές παγκοσμίως: Την αποκαλούμενη ‘International Debt Collection: ‘The Good, the Bad and the Ugly’.

Σχολιάζοντας την νέα εφαρμογή ο Jean Placotaris, CEO της Euler Hermes Collections είπε συγκεκριμένα :«Ο διαδραστικός χάρτης app and interactive map συλλογής χρέους αποτελεί μία καινοτόμο εφαρμογή η οποία προσφέρει στους πελάτες μας βασικές πληροφορίες όταν, και για όπου θελήσουν», συμπληρώνοντας «ουσιαστικά η συλλογή χρέους αποτελεί συνδυασμό βασικών καθορισμένων βημάτων. Τέσσερις είναι οι κανόνες» :

  • Ποτέ μην υποτιμάτε το επιχειρηματικό πλαίσιο,
  • Η εξονυχιστική διαπραγμάτευση είναι ο καλύτερος φίλος του καθενός,
  • Προσέχετε τα παράνομε δικαστήρια,
  • Οσο κανείς αναμένει, τόσο πιο σύνθετος γίνεται ο κίνδυνος.

Σύμφωνα με την Euler Hermes η νέα διαδραστική εφαρμογή βοηθά τις επιχειρήσεις να μειώσουν την πολυπλοκότητα της συλλογής χρεών, με το να τους παρέχει άμεση πληροφόρηση όσον αφορά τα δεδομένα των συναλλαγών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Εταιρείας που προσκαλεί τους συνεργάτες της να δοκιμάσουν τη νέα εφαρμογή:

Στα πλαίσια της στρατηγικής μας για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο Όμιλος Euler Hermes έχει δημιουργήσει και παρέχει Δωρεάν τη νέα εφαρμογή Euler Hermes Collections ”Land of Payment” mobile application, η οποία είναι συμβατή με τα Apple και Android Λειτουργικά Συστήματα.

Μέσα από αυτή την εφαρμογή σας παρέχονται διάφορες υπηρεσίες με πολύ εύκολη πρόσβαση όπου και αν βρίσκεστε (είτε από το smartphone ή το tablet), όπως η δυνατότητα να ενημερώνεστε για τις πρακτικές πληρωμών και είσπραξης απαιτήσεων, καθώς επίσης και για τις νομικές διαδικασίες που αφορούν τις εταιρικές επισφάλειες σε διάφορες χώρες μέσα από τα αναλυτικά Collection Profiles που έχουν δημιουργηθεί για 43 χώρες.

Μπορείτε να αντλείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Collection Profile μίας εκτενούς λίστας χωρών, καθώς και να κατεβάσετε αυτή την εφαρμογή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο που ταιριάζει με το Λειτουργικό Σύστημα που διαθέτετε, μέσα από την ιστοσελίδα του Ομίλου μας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
App στις Ασφαλίσεις Πιστώσεων από την Euler Hermes! https://www.insurancedaily.gr/euler-hermes/