Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Eurolife ERB: Με το Safe Pocket το πορτοφόλι σας είναι πλέον ασφαλισμένο!

Eurolife

Με το νέο πρόγραμμα της Eurolife ERB “Safe Pocket” μπορείτε να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια για τα προσωπικά σας αντικείμενα και να απολαμβάνεται την καθημερινότητά σας χωρίς άγχος, καθώς καλύπτει τόσο την απώλεια ή κλοπή της κάρτας, όσο και την πιθανή ταυτόχρονη κλοπή της τσάντας, του πορτοφολιού, του κινητού και του tablet.

Το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα “Safe Pocket” της Eurolife ERB, σε συνεργασία με την Eurobank, απευθύνεται σε όλους τους κατόχους πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, οι οποίες έχουν εκδοθεί από την Τράπεζα Eurobank, καθώς και μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Προσφέρει κάλυψη για ανεπιθύμητες χρεώσεις ή αναλήψεις και κάλυψη εξόδων για την αντικατάσταση των προσωπικών σας αντικειμένων μέσα από πρωτοποριακές παροχές και υπηρεσίες, ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και μια απλή διαδικασία αποζημίωσης, παρέχοντας κάλυψη σε παγκόσμιο επίπεδο 24 ώρες το 24ωρο.

Αναλυτικά περιλαμβάνονται οι ακόλουθες καλύψεις:

 • Σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας της κάρτας
  • Κάλυψη για ανεπιθύμητες χρεώσεις ή αναλήψεις
  • Σε περίπτωση ταυτόχρονης κλοπής και της τσάντας το πρόγραμμα προσφέρει κάλυψη κόστους αντικατάστασης τσάντας, κόστους περιεχομένου τσάντας, αντικατάστασης γυαλιών, προσωπικών εγγράφων, κλειδιών και πορτοφολιού
 • Σε περίπτωση χρήσης σωματικής βίας ή απειλής
  • Κάλυψη κλοπής μετρητών που έχουν αναληφθεί από ΑΤΜ
 • Σε περίπτωση κλοπής της κάρτας και ταυτόχρονης κλοπής της συσκευής κινητού και tablet
  • Κάλυψη κόστους της συσκευής τηλεφώνου και κόστους μεταγενέστερων επικοινωνιών
  • Κάλυψη κόστους tablet

Το ετήσιο κόστος χρήσης του προγράμματος “Safe Pocket” της Eurolife ERB ανέρχεται σε μόλις 30 ευρώ, προκειμένου να είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις τρέχουσες ανάγκες και τα δεδομένα των σύγχρονων καταναλωτών που θέλουν να αισθάνονται ουσιαστική ασφάλεια με χαμηλό κόστος.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 11 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Eurolife ERB: Με το Safe Pocket το πορτοφόλι σας είναι πλέον ασφαλισμένο!! https://www.insurancedaily.gr/eurolife-erb-me-to-safe-pocket-to-portofoli-sas-ine-pleon-asfalismeno/