ΥΓΕΙΑ

Η Ευρωκλινική Παίδων γιορτάζει την πρώτη της επέτειο στο νέο της κτίριο

Ευρωκλινική Παίδων

Η Ευρωκλινική Παίδων, έναν χρόνο μετά τη μετεγκατάστασή της στο νέο, ολοκαίνουργιο κτίριό της στο κέντρο της Αθήνας, προσκάλεσε αγαπημένες μαμάδες των social media για να περιηγηθούν στις kids’ friendly εγκαταστάσεις της.

Μέσα στον Μάρτιο, 10 διάσημες bloggers και δημοσιογράφοι, μα πάνω απ’ όλα μητέρες, ξεναγήθηκαν στους παιχνιδιάρικους διαδρόμους της κλινικής και στα νέα διαμορφωμένα δωμάτια νοσηλείας, μίλησαν με το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό για καθημερινά παιδιατρικά θέματα που τις απασχολούν και διαπίστωσαν έτσι όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την επίσκεψη στην Ευρωκλινική Παίδων μία πραγματική εμπειρία υγείας και φροντίδας για τα παιδιά.

Αγορή Καντζιά, Αμαλία Κυπαρίσση, Βάσω Στασινού, Βιβή Μπασινά, Αλεξάνδρα Παπαδάκη, Μαρία Χολέβα, Αλεξία Σβώλου

Αγορή Καντζιά, Αμαλία Κυπαρίσση, Βάσω Στασινού, Βιβή Μπασινά, Αλεξάνδρα Παπαδάκη, Μαρία Χολέβα, Αλεξία Σβώλου

Η Δέσποινα Καμπούρη, η Μαριλού Ρεπαπή, οι 4moms (Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά, Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη), η Σόνια Καζόνι, η Κατερίνα Μαντά, η Μαρία Χολέβα, η Αλεξάνδρα Παπαδάκη και η Αλεξία Σβώλου γέμισαν τους διαδρόμους της Ευρωκλινικής Παιδων με τα λαμπερά τους χαμόγελα, την αισιοδοξία τους και τη γλυκιά τους παρουσία. Φυσικά, αυτό αποτυπώθηκε με γλαφυρό και ευφάνταστο τρόπο και στις σελίδες τους στα social media, όπου η αποδοχή και το ενδιαφέρον του κοινού τους ήταν ιδιαίτερα αισθητά. Από την ενέργεια αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκε social buzz, με τα hashtags #euroclinicpaidon και #eisaistokentro – που είναι και το μήνυμα του Ομίλου Ευρωκλινικής – να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Βάσω Στασινού, Βιβή Μπασινά, Αμαλία Κυπαρίσση

Βάσω Στασινού, Βιβή Μπασινά, Αμαλία Κυπαρίσση

Η Ευρωκλινική Παίδων που φέτος συμπληρώνει 16 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην παιδιατρική φροντίδα, έχει φιλοξενήσει περισσότερα από 300.000 παιδιά στα 25 εξειδικευμένα παιδιατρικά τμήματα διαφορετικών ειδικοτήτων. Ως η μόνη πιστοποιημένη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο «Φιλική προς τους Ασθενείς» Παιδιατρική Κλινική (Patients’ Friendly Hospital), παρέχει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον υπηρεσιών υγείας και ασφάλειας στους μικρούς ασθενείς και τους συνοδούς τους.

Κατερίνα Μαντά, Δέσποινα Καμπούρη, Σόνια Καζόνι, Αγορή Καντζιά

Κατερίνα Μαντά, Δέσποινα Καμπούρη, Σόνια Καζόνι, Αγορή Καντζιά

Η Διευθύντρια του Παιδιατρικού Τμήματος της Ευρωκλινικής Παίδων, Ελένη Τσάπρα, δήλωσε: «Είναι χαρά μας να υποδεχόμαστε τις γυναίκες εκείνες που θα μοιραστούν με τις υπόλοιπες μαμάδες την εμπειρία του να περιηγείται κανείς στις νέες μας εγκαταστάσεις, οι οποίες σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν με μοναδικό γνώμονα τα συναισθήματα των παιδιών που νοσηλεύονται εδώ. Για εμάς τα παιδιά είναι οδηγός και όλοι εμείς εδώ στην Ευρωκλινική Παίδων εργαζόμαστε για να προσφέρουμε υγεία, ασφάλεια και χαμόγελα σε όλα».

Για τον Όμιλο Ευρωκλινικής η φροντίδα των μικρών ασθενών και των συνοδών τους είναι στρατηγική προτεραιότητα. Είναι σημαντικό για τις μαμάδες να νιώθουν ότι οι ίδιες και τα παιδιά τους βρίσκονται στο «κέντρο» του ενδιαφέροντος και της φροντίδας.

Δέσποινα Καμπούρη, Σόνια Καζόνι, Κατερίνα Μαντά

Δέσποινα Καμπούρη, Σόνια Καζόνι, Κατερίνα Μαντά


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + 17 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Ευρωκλινική Παίδων γιορτάζει την πρώτη της επέτειο στο νέο της κτίριο! https://www.insurancedaily.gr/evrokliniki-pedon-giortazi-tin-proti-tis-epetio-sto-neo-tis-ktirio/