Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ: Επενδύοντας στην εκπαίδευση

Χρ. Γεωργακόπουλος

Χρ. ΓεωργακόπουλοςΗ Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία ένα κύκλο έξι Ημερίδων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τις 17 Απριλίου έως και τις 7 Μαΐου και είχαν ως εισηγητή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Χ. Γεωργακόπουλο.

Στις συγκεκριμένες Ημερίδες συμμετείχαν όλοι οι Διευθυντές Πωλήσεων, Περιφερειακοί Διευθυντές και Διευθυντές Καταστημάτων από το Δίκτυο Πωλήσεων, αλλά και όλοι οι Διευθυντές, Υποδιευθυντές και Προϊστάμενοι Εσωτερικών Υπηρεσιών.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μία εισήγηση εστιασμένη στο όραμα της εταιρείας και στους τρόπους υλοποίησης του. Ειδικότερα, ο κ. Χ. Γεωργακόπουλος, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την επιτυχημένη πορεία της Ευρωπαϊκής Πίστης τα τελευταία 37 έτη, «βιωματικά» παρακίνησε τους συμμετέχοντες να σχεδιάσουν τους προσωπικούς τους στόχους και την προσωπική τους συμβολή στην περαιτέρω εδραίωση και ανάπτυξη της Εταιρείας, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα της ζωής τους και της προσωπικής τους ευημερίας.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση, θα συνεχίσει να ενθαρρύνει τη συμμετοχή σε εκπαιδευτικές συναντήσεις, έχοντας ως στόχο την βελτίωση της προσφοράς της προς την κοινωνία μέσω ενός άρτια εκπαιδευμένου Προσωπικού Πωλήσεων και Εσωτερικών Υπηρεσιών με υψηλή αίσθηση ευθύνης της αποστολής του.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ: Επενδύοντας στην εκπαίδευση! https://www.insurancedaily.gr/evropaiki-pisti-aega-pragmatopiise/