Ασφάλιση Υγείας Ειδήσεις & Νέα

Ευρώπη Ασφαλιστική: Δυναμικό «μπάσιμο» στο χώρο της Υγείας

Νικόλαος Μακρόπουλος

Η Katleen και ο Νίκος Μακρόπουλος με την κόρη τους Lavinia.

Η Katleen και ο Νίκος Μακρόπουλος με την κόρη τους Lavinia.

Τo δυναμικό «μπάσιμο» της Ευρώπη Ασφαλιστική στο χώρο της Υγείας ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Νίκος Μακρόπουλος, κατά την ετήσια βραδιά βραβεύσεων «Κορυφαίες Επιδόσεις», που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περισσότερων από 200 συνεργατών και επίσημων προσκεκλημένων, στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο.

Ο κ. Μακρόπουλος έθεσε ως κορυφαίο στόχο του 2015 τη συνέχιση των κορυφαίων επιδόσεων και την αναβάθμιση των παροχών και υπηρεσιών για τους πελάτες του κλάδου αυτοκινήτου. Εστίασε δε, στη συνεχιζόμενη υψηλή κερδοφορία της Εταιρείας, αλλά και στην ενισχυμένη της φερεγγυότητα, στοιχεία που την καθιστούν πανέτοιμη για την εφαρμογή του Solvency II.

Η ανακοίνωση, ωστόσο, της δυναμικής εισόδου της Ευρώπη Ασφαλιστική στο χώρο της Υγείας, ήταν αυτή που συζητήθηκε περισσότερο. Σύμφωνα με τον κ. Μακρόπουλο, η δραστηριοποίηση της Εταιρείας στην Υγεία θα ξεκινήσει από την προληπτική ιατρική και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βοήθειας.

«Δημιουργήσαμε δύο καταπληκτικές κάρτες υγείας, τις EΥΡΩΠΗ BLUE CARE FIRSTAID και ΕΥΡΩΠΗ BLUE CARE DIAGNOSTICS, με κόστος έκπληξη!», τόνισε ο κ. Μακρόπουλος.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική διατηρεί τον τίτλο της εταιρείας boutique παρέχοντας στον πελάτη εξειδικευμένα προϊόντα, σέρβις υψηλότατου επιπέδου, αλλά και αποζημιώνοντας άμεσα, καθημερινά. Παράλληλα αναπτύσσεται μέσα από όλα τα κανάλια πωλήσεων, χτίζοντας σε νέες – μεγαλύτερες βάσεις το μέλλον της, δίχως να εγκαταλείπει όλα τα γνώριμα χαρακτηριστικά της, αυτά που την καθιέρωσαν στη συνείδηση των ασφαλισμένων.

Ο κ. Μακρόπουλος ανέλυσε τους λόγους που η Ευρώπη Ασφαλιστική πήγε κόντρα στην πτωτική τάση της αγοράς, κέρδισε μερίδια, επέκτεινε το δίκτυό της και σημείωσε αύξηση στην παραγωγή της τάξης του 8,84%, αγγίζοντας τα 19,7 εκατ. ευρώ, το 2014, εμφανίζοντας ταυτόχρονα υψηλή κερδοφορία.

Όμως υγιής ανάπτυξη χωρίς γερές βάσεις δεν είναι εφικτή.

Για το λόγο αυτόν, λίγους μήνες πριν από την επίσημη εφαρμογή του Solvency II, για τις ασφαλιστικές στη χώρα μας, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική εργάζεται πυρετωδώς για την πλήρη προσαρμογή των εργασιών της σύμφωνα με το νέο πλαίσιο.

«Στόχος μας είναι να είμαστε πανέτοιμοι έως το τέλος του Σεπτεμβρίου για να έχουμε την άνεση του τελευταίου τριμήνου να κάνουμε ελέγχους ότι όλα βαίνουν καλώς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Εταιρείας.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική παραμένει μια παραδοσιακή εταιρεία που δεν σκοπεύει να ανταγωνιστεί τα δίκτυά της. Πιστεύει στη διαπροσωπική σχέση και πρόθεσή της είναι να στηρίζει και να ενισχύσει τα δίκτυα και τους συνεργάτες της.

Για να επιτύχει τους στόχους της, σκοπεύει μάλιστα να εμπλουτίσει το ήδη έμπειρο και καταξιωμένο στελεχιακό προσωπικό της, με νέα στελέχη, τα οποία θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Θα επιμείνει σε συνεχείς επενδύσεις, με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών της. Ο κ. Μακρόπουλος ανακοίνωσε, επίσης, ότι η ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ αγόρασε τον 4ο και 6ο όροφο του κτιρίου επί της οδού Φιλελλήνων 25, ευελπιστώντας ότι σύντομα θα κατορθώσει να έχει στην ιδιοκτησία της ένα ολόκληρο Europa building.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + 19 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρώπη Ασφαλιστική: Δυναμικό «μπάσιμο» στο χώρο της Υγείας! https://www.insurancedaily.gr/evropi-asfalistiki-dynamiko-basim/