ΕΚΕ

Ευρωπαϊκή Πίστη: Η εθελοντική αιμοδοσία θεσμός για τον Όμιλο

Ευρωπαϊκή Πίστη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του Ομίλου Ευρωπαϊκή Πίστη, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου, τα οποία εξοπλίστηκαν και διαμορφώθηκαν ειδικά για τη Δωρεά Αίματος, από την Μονάδα Κινητής Αιμοδοσίας του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει δημιουργήσει δική της Τράπεζα αίματος από το 2003, διενεργώντας τρεις εθελοντικές αιμοδοσίες ανά έτος, οι οποίες αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη θέρμη από τους εργαζομένους και τη διοίκηση της Εταιρίας, καθώς έχουν συγκεντρωθεί 966 μονάδες αίματος εκ των οποίων οι 568 έχουν δοθεί σε καλύψεις.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια από τις εκατοντάδες δράσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Όμιλος τα τελευταία έτη, προκειμένου να συμβάλλει στην κάλυψη αναγκών του κοινωνικού ιστού. Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, θα συνεχίσει να τοποθετεί τέτοιου είδους δράσεις στην κορυφή του στρατηγικού της σχεδιασμού.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 14 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρωπαϊκή Πίστη: Η εθελοντική αιμοδοσία θεσμός για τον Όμιλο! https://www.insurancedaily.gr/eyropaiki-pisti-i-ethelontiki-aimodos/