Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Διαμαντένιος Χορηγός της εκδήλωσης “Back to Business”


Με κύριο χορηγό την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2019 το επίσημο δείπνο “Back-to-Business που διοργανώνει το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον κήπο της Βρετανικής Πρεσβευτικής Κατοικίας με Επίτιμο Ομιλητή τον κύριο Κώστα Μπακογιάννη, νέο Δήμαρχο Αθηναίων.


Κώστας Μπακογιάννης

Το συνεχές βελτιούμενο οικονομικό περιβάλλον στην Ελλάδα, οι προοπτικές ανάπτυξης για το μέλλον αλλά και τα περιθώρια ανάπτυξης των επιχειρηματικών σχέσεων των δύο χωρών κυριάρχησαν στις ομιλίες αλλά και στις συζητήσεις που ακολούθησαν σ’ αυτήν την τόσο σημαντική πρωτοβουλία που υλοποιεί κάθε χρόνο το Επιμελητήριο.


Νικόλαος Μακρόπουλος

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας κα ΚateSmithκαθώς και οι πρόεδροι του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου Άννα Καλλιάνη και Αλέξανδρος Turner.

Kate Smith-Κώστας Μπακογιάννης

Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων κύριος Νικόλαος Μακρόπουλος καθώς και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική», όπου ήταν και ο κύριος χορηγός της εκδήλωσης, ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας την Βρετανίδα Πρέσβη για τη φιλοξενία του καθιερωμένου πλέον “Back-to-Business Dinner” στην Πρεσβευτική κατοικία, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους έχοντας έναν διττό ρόλο. Αυτό του επιχειρηματία, αλλά και του Αντιδημάρχου της Αθήνας.

Άννα Καλλιάνη-Ανδρέας Παπαστάμου-Τζίνα Φλώρου-Νόρα Σταθούρου

Ο κ. Μακρόπουλος αναφέρθηκε στην Αθήνα του αύριο και την προοπτική που έχει η νέα δημοτική αρχή και ειδικά ο δήμαρχος ο οποίος έχει καταξιωθεί στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης εδώ και πολλά χρόνια.

Θανάσης Οικονόμου-Άννα Αγγελικούση-Δέσποινα Κάτσικα-Νικόλαος Μακρόπουλος

«Είμαι σίγουρος ότι ο νέος δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης θα δουλέψει σκληρά για τους στόχους που έχει βάλει ώστε η αγαπημένη του Αθήνα να αλλάξει όψη. Να ξανακερδίσει τη χαμένη αίγλη της και να ξαναφέρει κοντά Έλληνες και ξένους επενδυτές» δήλωσε ο κ. Ν. Μακρόπουλος.

Αλεξία Μπακογιάννη-Νικόλαος Μακρόπουλος

Στη συνέχεια της ομιλίας του τόνισε: «Θέλουμε να ανεβάσουμε τον πήχη των προσδοκιών και των επιδόσεων της Αθήνας προς όφελος της Ελληνικής οικονομίας, της κοινωνίας και πάνω απ΄όλα προς όφελος του Αθηναίου πολίτη, που επιθυμεί να δει την πόλη του ως ένα ενεργό, δυναμικό, συνεχώς εξελισσόμενο, παραγωγικό και δημιουργικό πόλο της οικονομίας. Είναι στο χέρι όλων μας να παλέψουμε για την πόλη μας.

Κατερίνα Μητσοτάκη-Νικόλαος Μακρόπουλος

Είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι η Αθήνα έχει κάθε προοπτική να τεθεί πρώτη στην εκκίνηση για έναν πρωταθλητισμό στην ανάπτυξη και να αναδειχθεί ως ένας εθνικός, ελκυστικός, πολλά υποσχόμενος επενδυτικός προορισμός».


Νικόλαος Μακρόπουλος-
Kate Smith

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Ν. Μακρόπουλος δήλωσε: «Η Αθήνα είναι μια πόλη μαγική, είναι το φως, η ατμόσφαιρα, τα στενά κι οι γωνιές της, η επιβλητική σκιά της Ακρόπολης και όλα όσα μας κάνουν Αθηναίους και Αθηναίες».

Ελένη Βάτη – Κώστας Μπακογιάννης-Φωτεινή Λιβανού-Νικόλαος Μακρόπουλος- Άννα Καλλιάνη

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Κώστας Μπακογιάννης υπογράμμισε στην ομιλία του ότι «αυτό το οποίο εμείς θέλουμε να αναδείξουμε είναι ένα νέο συνεργατικό πνεύμα, το οποίο θα ενώνει τους πολίτες, τις επιχειρήσεις, το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Ουσιαστικά για ένα νέο μοντέλο άσκησης δημόσιας πολιτικής, όπου αλληλεπιδρούν το δημόσιο με τις επιχειρήσεις, με την κοινωνία των πολίτων, με τα πανεπιστήμια, με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Νικόλαος Μακρόπουλος-Όλγα Κεφαλογιάννη-Κώστας Μπακογιάννης

Η πρωτεύουσα, η Αθήνα, η πόλη μας, είναι υποχρέωση του Δήμου Αθηναίων, είναι υποχρέωση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι υποχρέωση του Δημάρχου. Είναι όμως ταυτόχρονα και δικαίωμα όλων. Και η ευθύνη για την πόλη είναι κατά 50% του Δήμου, είναι όμως και κατά 50% ευθύνη του δημότη».

Σοφία Κουταλίδου-Νικόλαος Μακρόπουλος-Κώστας Μπακογιάννης-Μαρία Σταυρίδου-Katleen Μακροπούλου

Ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο το πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου» θα λειτουργήσει πρακτικά και αποτελεσματικά με όχημα την πρωτοβουλία AthensPartnership, μια πλατφόρμα όπου συναντάται ο δημόσιος με τον ιδιωτικό τομέα.

Κίμων Ευστρατίου Σύμβουλος του Συμβουλίου Επικρατείας & Δ/ντής Σχολής Δικαστών-Νικόλαος Μακρόπουλος-Μαίρη Σαρπ Αντιπρόεδρος Συμβουλίου Επικρατείας

«Η λογική μας είναι μέσω αυτού του σχήματος να προωθήσουμε τη συνεργασία με διαφάνεια, με λογοδοσία αλλά ταυτόχρονα και με ευελιξία, με όλη τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία του ιδιωτικού τομέα.

Άδωνις Γεωργιάδης-Kate Smith-Νίκος Παπαθανάσης

Σε αυτό το νέο μοντέλο ο ρόλος των ιδιωτών είναι καθοριστικός, είτε στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δηλαδή μιλάω για προσφορές σε είδος, είτε στο πλαίσιο χορηγικών προγραμμάτων, μιλώ για συνεισφορές σε χρήματα» τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Κωνσταντίνος  Μητρόπουλος - Νικόλαος Μακρόπουλος - Φώτης Παπαθανασίου
Κωνσταντίνος Μητρόπουλος – Νικόλαος Μακρόπουλος – Φώτης Παπαθανασίου

Μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, του ασφαλιστικού και  τραπεζικού τομέα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Διαμαντένιος Χορηγός της εκδήλωσης "Back to Business"! https://www.insurancedaily.gr/eyropi-asfalistiki-diamantenios-chor/