Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εύβοια: Εισέπραττε ασφάλιστρα αλλά δεν τους ασφάλιζε


Οκτώ περιπτώσεις ασφαλισμένων που εξαπατήθηκαν στον κλάδο αυτοκινήτου έχουν μέχρι τώρα καταγγελθεί στο Μαντούδι της Εύβοιας.

της Βίκυς Γερασίμου

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση αφορά ασφαλίστρια που δεν είναι μόνιμη κάτοικος Μαντουδίου αλλά εκμεταλλευόμενη τη σχέση της με την περιοχή προώθησε ασφαλίσεις οχημάτων, εισέπραξε ασφάλιστρα κυρίως μικρής χρονικής διάρκειας, χωρίς ωστόσο ποτέ τα χρήματα αυτά να φτάσουν στην ασφαλιστική.

Στην ουσία οι εν λόγω πελάτες θεωρούσαν ότι ήταν ασφαλισμένοι αλλά ήταν ανασφάλιστοι και άρα εκτεθειμένοι από ένα πρόστιμο σε έναν έλεγχο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων μέχρι και μία υπέρογκη αξίωση για αστική ευθύνη προς τρίτους.

Η ασφαλίστρια εις βάρος της οποίας έχει σχηματιστεί δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία έπαιρνε τα χρήματα και προέβαινε στην κατάθεσή τους στην ασφαλιστική εταιρεία σε περίπτωση που ο πελάτης αντιλαμβανόταν ότι το όχημά του είναι ανασφάλιστο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές για να μην την υποπτευθούν οι ασφαλισμένοι επέρριπτε ευθύνες στην εταιρεία ότι είχε καθυστερήσει να προβεί στη διαδικασία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εύβοια: Εισέπραττε ασφάλιστρα αλλά δεν τους ασφάλιζε! https://www.insurancedaily.gr/eyvoia-eisepratte-asfalistra-alla-de/