Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Φακέλους με “τρελές” αποζημιώσεις ανοίγει η Aviva

Imgur

Οι ασφαλιστικές μπορεί να κληθούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα. Και το κάνουν. Από αυτοκίνητο με υλικές ζημιές από άλογο που το πέρασε για… ταίρι μέχρι αποζημίωση κινητού από …μαιμού. Η ασφαλιστική Aviva άνοιξε στην telegraph τους φακέλους των πιο περίεργων αξιώσεων του 2018, έχοντας συνολικά διαχειριστεί 991.700 αιτήσεις για αποζημιώσεις.

Ερωτευμένο άλογο

Η ασφαλιστική χειρίστηκε μια απαίτηση ασφάλισης αυτοκινήτου, όπου ένα άλογο πέρασε το αυτοκίνητο για ταίρι και προσπάθησε να ερωτοτροπήσει μαζί του. Το αμάξι υπέστη μεγάλη ζημιά από τα πόδια του αλόγου, ωστόσο τα αρχεία της Aviva δεν δείχνουν τι συνέβη με το άλογο.

Τρομαγμένη γάτα

Άλλη μία περίεργη αξίωση αυτοκινήτου που έχει στα αρχεία της η Aviva αφορά αξίωση αποζημίωσης στον κλάδο αυτοκινήτου από καταστροφή του εσωτερικού του οχήματος από… γάτα. Όταν ο ιδιοκτήτης έβγαζε τα ψώνια του από το αμάξι η γάτα μπήκε στο όχημα χωρις ο ίδιος να την αντιληφθεί. Έχντας κλειδώσει το αμάξι αντιλήφθηκε την παρουσία της από τα φώτα του οχήματος τα οποία το ζώο είχε πατήσει πάνω στον πανικό του να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο.

Επίθεση Γορίλα

Αυτές ωστόσο δεν ήταν οι μόνες περιπτώσεις που στην ιστορία ενεπλάκησαν ζώα. Ένας ασφαλισμένος ζήτησε να αποζημιωθεί όταν τον δάγκωσε γορίλας. Ο άντρας είχε πάει ταξίδι στην Αφρική και σε σαφάρι ο οδηγός πλησίασε πολύ δύο γορίλες. Ένας εκ των δύο επιτέθηκε στον ασφαλισμένο και τον δάγκωσε στο μπράτσο και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή.

Κλοπή κινητού από πίθηκο

Σε ένα άλλο περιστατικό το οποίο αποζημιώθηκε από την Aviva ένας πίθηκος έκλεψε την τσάντα τουρίστα και ανέβηκε σε ένα ψηλό σημείο για να επεξεργαστεί το περιεχόμενο. Επειδή το κινητό δεν ήταν βρώσιμο το πέταξε και έσπασε. Ευτυχώς η Aviva τον αποζημίωσε.

Άτυχος διαρρήκτης

Ασφαλισμένος αποζημιώθηκε για το τζάμι που έσπασε ένας διαρρήκτης στην προσπάθεια του να μπει στο σπίτι και να κλέψει. Ο ιδιοκτήτης όμως τον αντιλήφθηκε και στην προσπάθεια του να ξεφυγει κλειδώθηκε και πιάστηκε.

Οι κούκλες Bieber και Affleck

Έγινε και αυτό. Πελάτης της Aviva αποζημιώθηκε για κέρινες κούκλες του Ben Affleck και του Justin Bieber των οποίων έσπασαν τα κεφάλια.

Σχολιάζοντας σχετικά ο Andy Briggs, της Aviva UK Insurance, είπε ότι «η ασφάλιση είναι εκεί για τα απρόοπτα γεγονότα, ανεξάρτητα από το πόσο απίθανη είναι η περίσταση».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Φακέλους με “τρελές” αποζημιώσεις ανοίγει η Aviva! https://www.insurancedaily.gr/fakeloys-me-treles-apozimioseis-a/