Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Το fb καρφώνει στην AXA πρωταθλητή πυγμαχίας για δόλια αξίωση


O τρεις φορές πρωταθλητής πυγμαχίας (Home Counties) Conroy Downer καλείται να πληρώσει περισσότερες από £ 13,000 στην AXA για μη “ειλικρινή” αξίωση προς την ασφαλιστική εταιρεία.

Ο πρωταθλητής που είχε ισχυριστεί ότι τραυμάτισε το λαιμό του και την πλάτη του σε τροχαίο ατύχημα το 2016 δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες αθλείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Boxer Conroy Downer καταδικάστηκε να καταβάλει περισσότερα από £ 13,000 σε νομικά έξοδα, αφού προέκυψαν αποδεικτικά στοιχεία ότι ήταν ουσιαστικά ανέντιμος όταν υπέβαλε αξίωση στην AXA μετά από το τροχαίο.

Οι έρευνες της AXA και της δικηγορικής εταιρείας DAC Beachcroft αποκάλυψαν ότι ο Downer δεν είχε επισκεφθεί τον γενικό γιατρό του παρά τους τραυματισμούς καθώς και ότι η βλάβη στο όχημά του ήταν ασύμβατη με τους τραυματισμούς που ισχυριζόταν ότι είχε υποστεί.

Ο Tom Wilson, επικεφαλής του τμήματος απάτης της AXA UK, δήλωσε: “Πιστεύουμε ότι όσοι διαπράττουν απάτη πρέπει να υφίστανται τις επιπτώσεις. Ο Downer ήταν ανειλικρινής δηλώνοντας υπερβολικούς τραυματισμούς από μια πολύ μικρή σύγκρουση”. “Τα πραγματικά θύματα της ασφαλιστικής απάτης, ειδικά αυτού του τύπου, είναι οι έντιμοι αντισυμβαλλόμενοι. Ελπίζουμε ότι το δικαστήριο να συνεχίσει να έχει αυστηρή στάση σε αυτές τις περιπτώσεις”.

Πηγή: youtalk-insurance.com


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Το fb καρφώνει στην AXA πρωταθλητή πυγμαχίας για δόλια αξίωση! https://www.insurancedaily.gr/fb-karfoni-stin-axa-protathliti-pygmagias-gia-dolia-axiosi/