ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η FeelSafe Insurance βραβεύτηκε για τις ασφαλίσεις Private Client


Για την εξειδίκευσή της σε ασφαλιστικές υπηρεσίες Private Client βραβεύτηκε στα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2017 η κ. Στέλλα Ζουλινάκη, επικεφαλής της Feel Safe Insurance. H διάκριση “Best Segmentation Approach Ασφάλιση Private Client Service” στα βραβεία που αποτελούν για 25 χρόνια θεσμό στην ασφαλιστική αγορά επιβεβαιώνει τη στρατηγική στόχευση της Εταιρείας σε εξειδικευμένα προγράμματα που παρέχουν προστιθέμενη αξία στους ασφαλισμένους. Την απονομή του βραβείου έκανε ο κ. Γ. Τάσσης, Διευθυντής Πωλήσεων στην D.A.S. Hellas.

“Στόχος της Feel Safe Insurance είναι να μπορούμε να παρέχουμε σε κάθε πελάτη το συμβόλαιο που χρειάζεται βάσει όσων προκύπτουν από την ανάλυση αναγκών και κινδύνων σε κάθε περίπτωση. Η διάκριση αυτή για εμάς μεταφράζεται ως επιβράβευση της προσπάθειάς μας να ξεχωρίσουμε μέσα από αυτό που κάνουμε και ως επιβεβαίωση της πρακτικής που ακολουθούμε στην ασφαλιστική αγορά.”

Τα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης αποτελούν θεσμό για την ασφαλιστική αγορά και διεξάγονται τα τελευταία 25 χρόνια, προβάλλοντας τους επαγγελματίες που ξεχωρίζουν στην ασφαλιστική βιομηχανία και στηρίζοντας τους ανθρώπους των δικτύων.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η FeelSafe Insurance βραβεύτηκε για τις ασφαλίσεις Private Client! https://www.insurancedaily.gr/feel-safe-insurance-vraveftike-gia-tis-asfalisis-private-client/