Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Για κανέναν διαμεσολαβητή δεν θα τεθεί ζήτημα λειτουργίας από την IDD


Στην στήριξη των ανθρώπων της διαμεσολάβησης σε προβλήματα λειτουργίας που προκύπτουν από την ενσωμάτωση της IDD στην ελληνική έννομη τάξη αναφέρθηκε ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος του ΕΕΑ από το βήμα της ενημερωτικής εκδήλωσης της ΕΑΔΕ με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Αθηνών που γίνεται αυτή τη στιγμή.

Όπως εξήγησε για κανέναν διαμεσολαβητή δεν θα τεθεί ζήτημα λειτουργίας από την IDD, καθώς το επιμελητήριο και τα σωματεία της αγοράς θα συμβάλλουν στο να γίνουν όλες οι αναγκαίες διαδικασίες.

Ταυτόχρονα εξήγησε ότι η μετάβαση από την βαθμίδα του ασφαλιστικού συμβούλου στη βαθμίδα του πράκτορα έχει αυτοματοποιηθεί στο επιμελητήριο και δεν χρειάζεται η παρέμβαση των διαμεσολαβητών.

Αναφέρθηκε στη σύμπλευση των φορέων της ασφαλιστικής αγοράς και τη συλλογική εκπροσώπηση του κλάδου σε ζητήματα που τον αφορούν και ανακοίνωσε ότι στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη συνάντηση εκπροσώπων διαμεσολαβητών στην Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει στον κλάδο κοινός κώδικας επικοινωνίας και άμεση διάχυση της πληροφορίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − thirteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Γ. Χατζηθεοδοσίου: Για κανέναν διαμεσολαβητή δεν θα τεθεί ζήτημα λειτουργίας από την IDD! https://www.insurancedaily.gr/g-chatzitheodosiou-gia-kanenan-diamesolaviti-den-tha-tethi-zitima-litourgias-apo-tin-idd/