Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εκπαιδευτική Ημερίδα GAMA Hellas: Lead your Team to Success

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ GAMA HELLAS

dawn-nature-sunset-people-largeΟ ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA HELLAS διοργανώνει Εκπαιδευτική Ημερίδα στις 19/2/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:30 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου και με τίτλο “Lead your team to success”.

Βασικός ομιλητής θα είναι o κ. Mark M. Rooney, διακεκριμένος και πολύπειρος εισηγητής της GAMA, Διεθνή Οργανισμό που ειδικεύεται σε εκπαίδευση στελεχών της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Στην Hμερίδα θα παραστεί και θα έχει σύντομη τοποθέτηση η κ. Bonnie Godsman, CEO GAMA International.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση από διακεκριμένους Συντονιστές με μακρόχρονη εμπειρία για θέματα που αφορούν όλο το εύρος του management Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Η συγκεκριμένη Εκπαιδευτική Ημερίδα είναι η τέταρτη κατά σειρά η οποία πραγματοποιείται με βασικό εισηγητή από την GAMA International και η δεύτερη από την ίδρυση της GAMA HELLAS.

Κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν τα οφέλη της συμμετοχής στην GAMA HELLAS και θα δίνεται η δυνατότητα άμεσης εγγραφής μελών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιρειών – χορηγών.

Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Ενημέρωση για το κόστος συμμετοχής αλλά και τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου μας (210 9242707 & 210 9221573, υπεύθυνη: κ. Ρούλα Τσεκουρλούκη, γραμματεία του Συνδέσμου).


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 6 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εκπαιδευτική Ημερίδα GAMA Hellas: Lead your Team to Success! https://www.insurancedaily.gr/gama-hellas-lead-your-team-to-success/