Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Για την πλατφόρμα Infodromio HERMES, βραβεύτηκε στα IMPACT BITE Awards η Απόλλων


Για τα τεχνολογικά εργαλεία που παρέχει στους συνεργάτες της διακρίθηκε η Απόλλων Μεσιτείας Ασφαλίσεων του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη στα IMPACT BITE Awards 2018, που διοργάνωσε το περιοδικό Netweek της Boussias Communications και το ELTRUN, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ με στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των καινοτόμων τεχνολογικών πρωτοβουλιών και των βέλτιστων πρακτικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στις 13 Ιουνίου 2018.

Η Απόλλων στην οποία απονεμήθηκε το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Αυτοματοποίηση & Υποστήριξη Πωλήσεων / Πωλητών / Μάρκετινγκ» έθεσε υποψηφιότητα ανάμεσα σε μεγάλες επιχειρήσεις και βραβεύτηκε για την ψηφιακή πλατφόρμα “Infodromio Hermes” by Infodromio Software, την οποία έχει αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό και παρέχει δωρεάν στο δίκτυο και τους συνεργάτες της.

Όπως ανέφερε η Γενική Διευθύντρια της Απόλλων, Σοφία Σικοτάκη, «η εποχή της τεχνολογίας και του διαδικτύου επιτάσσει το σχεδιασμό και τη χρήση μέσων που διευκολύνουν τις διαδικασίες για τους συνεργάτες, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν νέες δυνατότητες.

Μέσα από την πλατφόρμα “Infodromio Hermes” by Infodromio Software οι συνεργάτες της Απόλλων αυτοματοποιούν όλο το εύρος των εργασιών τους και έχουν πλήρη εικόνα των συμβολαίων και του χαρτοφυλακίου τους».

Στα IMPACT BITE Awards 2018 που αποτελούν καταξιωμένο θεσμό στην αγορά της τεχνολογίας συμμετείχαν περισσότερα από 550 στελέχη εταιρειών, ενώ η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτυακού συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Για την πλατφόρμα Infodromio HERMES, βραβεύτηκε στα IMPACT BITE Awards η Απόλλων! https://www.insurancedaily.gr/gia-tin-platforma-infodromio-hermes-vraveftike-sta-impact-bite-awards-apollon/