ΕΚΕ

Η Groupama Ασφαλιστική κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS και αυτά τα Χριστούγεννα


Για ακόμα μια χρονιά, η Groupama Ασφαλιστική υποστηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, με μια Χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία των εργαζομένων της εταιρείας, που συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας, για να καλυφθούν οι ανάγκες των οικογενειών των Παιδικών Χωριών SOS εν όψει των εορτών.

Στη συνέχεια, η Διοίκηση της Groupama Ασφαλιστικής διπλασίασε -συμβολικά- την ποσότητα που συγκεντρώθηκε από το προσωπικό της, όπως κάνει κάθε χρόνο, στέλνοντας το μήνυμα της διαχρονικής υποστήριξης ενός οργανισμού που έχει ως αποστολή να βοηθάει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες σε δύσκολες εποχές.

Με αυτή την ενέργεια, η οικογένεια της Groupama Ασφαλιστικής θέλησε να χαρίσει στιγμές αισιοδοξίας στα Παιδικά Χωριά SOS, συμβάλλοντας στη δημιουργία εορταστικού κλίματος στα σπιτικά τους, που τόσο ανάγκη έχουν αυτά τα παιδιά.

Με τη συμπλήρωση δέκα χρόνων συνεχούς και ανιδιοτελούς ενίσχυσης των Παιδικών Χωριών SOS, η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει να υλοποιεί προγράμματα Κοινωνικής Υπευθυνότητας στον συγκεκριμένο οργανισμό, με στόχο να στηρίξει διαχρονικά το σημαντικό του έργο.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Groupama Ασφαλιστική κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS και αυτά τα Χριστούγεννα! https://www.insurancedaily.gr/groupama-asfalistiki-konta-sta-pedika-choria-sos-ke-afta-ta-christougenna/