Ασφαλιστικές Ειδήσεις

H AIG αναδιοργανώνεται και ο Schimek αποχωρεί


Η American International Group Inc. δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα αναδιοργανωθεί σε τρεις νέες επιχειρηματικές μονάδες και δεν θα έχει πλέον ξεχωριστές εμπορικές και καταναλωτικές γραμμές.

Αυτή είναι η πρώτη σημαντική κίνηση του νέου CEO Brian Duperreault.  Στο πλαίσιο της νέας δομής, η AIG θα έχει μια γενική ασφαλιστική μονάδα, μια μονάδα ζωής και συνταξιοδότησης και μια αυτόνομη μονάδα τεχνολογίας.

Επιπλέον, ο Rob Schimek, διευθύνων σύμβουλος της εμπορικής μονάδας της AIG, θα εγκαταλείψει την εταιρεία στα τέλη Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της AIG. Επίσης ο Peter Zaffino, πρώην διευθυντής διαμεσολάβησης της Marsh & McLennan Cos. Inc.  θα είναι διευθύνων σύμβουλος της γενικής ασφαλιστικής μονάδας της AIG.

Η νέα μονάδα ζωής και συνταξιοδότησης θα διευθύνεται από τον Kevin Hogan, ο οποίος έχει μια μακρά ιστορία στην AIG και πρόσφατα είχε αναλάβει τη μονάδα ασφάλισης καταναλωτών.  Η Seraina Macia, πρώην επικεφαλής της Hamilton USA, που άνηκε στην  πρώην εταιρεία του κ. Duperreault, Hamilton Insurance Group Ltd., θα είναι διευθύνουσα σύμβουλος της τεχνολογικής μονάδας, δήλωσε η AIG.

Πληροφορίες: businessinsurance


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H AIG αναδιοργανώνεται και ο Schimek αποχωρεί! https://www.insurancedaily.gr/h-aig-anadiorganonete-ke-o-schimek-apochori/