Ασφαλιστικές Ειδήσεις

H AIG σας ασφαλίζει όταν ταξιδεύετε με την Qatar Airways


plane-aig-961x270

Η Qatar Airways έχει συνάψει συμφωνία με την American International Group (AIG) για να προσφέρουν Ταξιδιωτική Ασφάλιση σε όλους τους πελάτες της Qatar Airways που πετούν από επιλεγμένες χώρες της Μέσης Ανατολής και πιο συγκεκριμένα, στις χώρες που καλύπτει το Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου (GCC).

Το Πρόγραμμα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης “Travel Guard” της AIG προσφέρει τρία επίπεδα ασφαλιστικής κάλυψης και είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις ατομικές ανάγκες των κάθε πελάτη, συμπεριλαμβανομένου, του υψηλότερου επίπεδου δαπάνης ιατρικής κάλυψης, της διακοπής ταξιδίου, των καθυστερήσεων στα ταξίδια, της απώλειας αποσκευών, αλλά και πρόσθετες ταξιδιωτικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και άλλα πολλά.

Η Qatar Airways, έχει πελάτες από Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέιν και Κουβέιτ όπου τώρα μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα προστιθέμενης αξίας για όλα τα επαγγελματικά ταξίδια και τα ταξίδια αναψυχής τους λαμβάνοντας ένα online πιστοποιητικό όταν επιλέγουν να αγοράσουν την ασφαλιστική τους κάλυψη.

“Είμαστε πολύ σίγουροι, ότι η συνεργασία μας με την βραβευμένη εξυπηρέτηση της AIG θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία για τους επιβάτες μας σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους”, δήλωσε ο Ishfaq Jalal, της Qatar Airways και αντιπρόεδρος του ΣΣΚ, Levant, Ιράν, Ιράκ και Υεμένης.

Αργότερα αυτό το έτος, η προσφορά Travel Guard θα επεκταθεί και στους επιβάτες της Qatar Airways στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Ινδία, την Αυστραλία, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη και μέρη της Αφρικής.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα θα παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση και πλήρη κάλυψη σε πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ασφάλιση στους επιβάτες που επιλέγουν για τα ταξίδια τους, την Qatar Airways,” δήλωσε ο Jeff Rutledge, διευθύνων σύμβουλος της AIG Travel.

“Αυτή είναι μια στρατηγική σχέση που αναπτύσσεται, με την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών Travel Guard. σε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η Qatar Airways είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο πολυβραβευμένη αεροπορικές εταιρείες στην ιστορία της αεροπορικής βιομηχανίας. Προσβλέπουμε σε μια γόνιμη και μακροχρόνια συνεργασία”.

“Οι Πελάτες του προγράμματος Travel Guard της Qatar και της AIG έχουν 24/7 πρόσβαση σε μια ειδική ομάδα όπου συμμετέχει πολύγλωσσο προσωπικό όπως γιατροί, νοσηλευτές και προσωπικό ασφαλείας. Οκτώ παγκόσμια κέντρα εξυπηρέτησης της AIG βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένα σε κομβικά σημεία σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε η ομάδα Travel Guard να μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση κάθε έκτακτης ανάγκης γρήγορα και αποτελεσματικά. Η προστασία της AIG μπορεί να αγοραστεί από την «Διαχείριση Κράτησης» την εφαρμογή στην ιστοσελίδα της Qatar Airways, www.qatarairways.com”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 4 =

To Top