Ασφαλιστικές Ειδήσεις

H Aon Εγκαινίασε το Υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης


Photo Εγκαίνια Aon ΘεσσαλονίκηΣτις 30 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε τελετή αγιασμού και εγκαινίων στο υποκατάστημα Θεσσαλονίκης της Aon Greece S.A.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, συνεργάτες της Εταιρείας και διοικητικό προσωπικό της.
Σε ένα θερμό κλίμα, ο διευθυντής του υποκαταστήματος, κύριος Αλέξανδρος Παλάσκας, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την προοπτική των συνδυασμένων δράσεων που επιχειρεί η Aon στη Βόρειο Ελλάδα και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, που τίμησαν την Εταιρεία με την παρουσία τους.
Ο κύριος Παλάσκας δήλωσε: «Η συνεχιζόμενη περίοδος οικονομικής δυσπραγίας είναι μία ευκαιρία πρώτης τάξης, για τους πραγματικούς επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, να κάνουν την υπέρβαση και να αυξήσουν το χαρτοφυλάκιό τους, αποκτώντας μερίδια της αγοράς. Στηρίζουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας με υπεύθυνη και διαφανή διαχείριση και έμπειρες λύσεις, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τη δύναμη του παγκόσμιου Οργανισμού μας».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H Aon Εγκαινίασε το Υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης! https://www.insurancedaily.gr/h-aon-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83/