ΕΚΕ

H INTERLIFE Ασφαλιστική «προσφέρει ..αλλιώς» ως χορηγός σε θεατρική παράσταση

INTERLIFE Ασφαλιστική,Καθρέφτες

Τη θεατρική παράσταση «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ» της Άντας Τσεσμελή Edwards που θα ανεβάσει ο θεατρικός σύλλογος ΟmΑ «Ουρανός με αστέρια» στηρίζει ως χορηγός η INTERLIFE Ασφαλιστική στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:00, στον πολυχώρο εκδηλώσεων Κτήμα Χρηστίδη στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Το βραβευμένο θεατρικό έργο «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ» λειτουργεί ως εκστρατεία για την καταπολέμηση του φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια, είναι σημαντικός ο αριθμός των γυναικών που, με αφορμή το έργο αυτό, πήραν την απόφαση να «σπάσουν» τη σιωπή τους προκειμένου να ξεφύγουν από τον εφιάλτη της βίας μέσα στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον.

Η INTERLIFE με αίσθημα ευθύνης στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε διαχρονικά, κοινωνικά προβλήματα υποστηρίζοντας παράλληλα ενεργά ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προαιρετική προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας που θα διατεθούν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

INTERLIFE Ασφαλιστική,Καθρέφτες


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 11 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H INTERLIFE Ασφαλιστική «προσφέρει ..αλλιώς» ως χορηγός σε θεατρική παράσταση! https://www.insurancedaily.gr/h-interlife-asfalistiki-prosferi-allios-os-chorigos-se-theatriki-parastasi/