Ασφάλιση Ζωής Ειδήσεις & Νέα

H ΜΟΑ της Eurolife ERB απλά δεν υπάρχει

Αλήθεια, σε λίγο καιρό μπορεί να μην υπάρχει…


Ρωτήσαμε έναν ασφαλιστή σε ποια εταιρεία θα μπορούσαμε να ασφαλιστούμε για Μόνιμη Ολική Ανικανότητα (ΜΟΑ) και η απάντηση που μας έδωσε ήταν μία. Eurolife ERB.

του Νίκου Μωράκη 

Στην αρχή απορήσαμε. Σκεφτήκαμε κατευθείαν “μα καλά τι προμήθεια του δίνουν και είναι τόσο κάθετος” και γενικά κρατήσαμε τις επιφυλάξεις μας. Από την εμπειρία μας έχουμε μάθει να ακούμε όλες τις εναλλακτικές. Να μας καταθέτει ο Ασφαλιστής 1-2 προτάσεις και μετά να αποφασίζουμε. Αυτό είναι το σωστό. Στην τελική δεν απευθυνθήκαμε σε Ασφαλιστή του agency αλλά σε ανεξάρτητο διαμεσολαβητή.

Μετά όμως κοιτάξαμε και τη συνοπτική περιγραφή παροχών και ασφαλίστρων.

Στην περιγραφή κάλυψης για έναν τριανταπεντάρη με βασική πρόσκαιρη ασφάλιση Ζωής (My Family First) κεφαλαίου 10.000 ευρώ, ηλικία λήξης τα 65 και αναπροσαρμογή ασφαλίστρων 5%, η Μόνιμη Ολική Ανικανότητα που προσφέρει η Εταιρεία μάς εντυπωσίασε.

Γιατί μας εντυπωσίασε;

Με 100.000 ευρώ κεφάλαιο και την ίδια ημερομηνία λήξης (65 έτη) η Eurolife ERB προσφέρει τη χαμηλότερη MOA στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά (από άποψη κόστους) έχοντας υπολογίσει την αναπροσαρμογή ασφαλίστρων στο 10,66%.

Αν λοιπόν υπολογίσουμε πόσο κοστίζει για το συγκεκριμένο ενήλικα συνολικά η κάλυψη (πρόσκαιρη ασφάλιση ζωής & ΜΟΑ) τότε το ποσό φτάνει στα 78,19 ευρώ το χρόνο καθαρό ετήσιο ασφάλιστρο το οποίο με τις προσαυξήσεις φτάνει τα 87,09 ευρώ!

Ένα ασφάλιστρο που πραγματικά δεν υπάρχει όμοιό του στην Ασφαλιστική Αγορά ακόμα και αν υπολογίσουμε τις προσαυξήσεις σε βάθος δεκαετίας.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα Ζωής & Υγείας της Eurolife ERB επικοινωνήστε με έναν Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της Εταιρείας ή υπολογίστε μόνοι σας τα ασφάλιστρά σας μέσω της υπηρεσίας στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (δείτε εδώ)


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 15 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H ΜΟΑ της Eurolife ERB απλά δεν υπάρχει! https://www.insurancedaily.gr/h-moa-tis-eurolife-erb-apla-den-yparchi/