Ασφαλιστικές Ειδήσεις

H Mondelez Hellas Μαζί με τους Φοιτητές και τους Νέους μέσω του Διαγωνισμού Business Talents 2014

mondelez-logo

mondelez-international

H Mondelez Hellas, προσανατολισμένη σε ουσιαστικές πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, εδώ και χρόνια, δεσμεύεται απέναντι στην κοινωνία και την υποστήριξη των αναγκών της. Στρατηγικός παράγοντας στην υλοποίηση των στόχων αυτών παραμένει το ανθρώπινο δυναμικό.

Με όραμα τη δημιουργία απολαυστικών στιγμών χαράς για όλους, η εταιρία προάγει την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των νέων ανθρώπων. Δρώντας υπεύθυνα και με προσήλωση στη συνοχή και ευημερία της κοινωνίας μας, υποστηρίζει ως χορηγός το Φοιτητικό διαγωνισμό Business Talents 2014 ο οποίος παρέχεται δωρεάν από την PraxisMMT.(www.businesstalents.com).

Αυτή η προσπάθεια για εμπέδωση των γνώσεων των φοιτητών μέσω της συμμετοχής τους σε νέες, διαδραστικές εμπειρίες, είναι μεγάλης σημασίας για μας καθώς πιστεύουμε ότι εφοδιάζει τους νέους με αυτοπεποίθηση και ενεργητικότητα, ενώ συνθέτει ένα ολοκληρωμένο προφίλ για το νέο επαγγελματία, και τον προετοιμάζει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος.

Ως επιβράβευση των προσπαθειών αυτών και ως περαιτέρω ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων ανθρώπων, η Mondelez Hellas θα προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης (internships) με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού. Για τις θέσεις αυτές οι διακριθέντες συμμετέχοντες θα επιλεγούν μετά από συνέντευξη και αξιολόγηση και ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας και τα ενδιαφέροντα των διακριθέντων.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − 8 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H Mondelez Hellas Μαζί με τους Φοιτητές και τους Νέους μέσω του Διαγωνισμού Business Talents 2014! https://www.insurancedaily.gr/h-mondelez-hellas-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%af-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%86%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%85/