ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Hannover Re: Αύξηση ασφαλίστρων 1% στις ανανεώσεις Ιανουαρίου


ekso hannover reΙκανοποιημένη σε γενικές γραμμές δηλώνει η γερμανική αντασφαλιστική Hannover Re, μετά τις ανανεώσεις των γενικών ασφαλειών την περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς εξασφάλισε αύξηση 1% στον όγκο ασφαλίστρων.

Η Hannover Re είναι η πρώτη από τις τέσσερις μεγάλες εταιρείες του κλάδου που ανακοινώνει τις προβλέψεις της για τα κέρδη και τα αποτελέσματα των ανανεώσεων του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ξένα μέσα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ulrich Wallin δήλωσε ότι ο ανταγωνισμός στην αντασφαλιστική αγορά παραμένει έντονος και ότι δεν παρατήρησε καμία ένδειξη αλλαγής.

«Η πτώση των τιμών σε πολλές αγορές ήταν σημαντική σε σύγκριση με το περασμένο έτος. Παρ΄όλα αυτά, χάρη στην καλή τιμολογιακή πολιτική και την μακρόχρονη σχέση μας με τους πελάτες επιτύχαμε ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Παρά τη συστημικά επιλεκτική πολιτική μας στην ανάληψη κινδύνων καταφέραμε να κρατήσουμε σταθερό το χαρτοφυλάκιό μας», τόνισε ο Wallin.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − nine =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Hannover Re: Αύξηση ασφαλίστρων 1% στις ανανεώσεις Ιανουαρίου! https://www.insurancedaily.gr/hannover-re-%ce%b1%cf%8d%ce%be%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%af%cf%83%cf%84%cf%81%cf%89%ce%bd-1-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9/