ΥΓΕΙΑ

Healthcare Awards: Βραβεία Ποιότητας Υπηρεσιών & Καινοτομίας για την Affidea

Καρούτζος

Η Affidea Ευρωιατρική, ελληνική θυγατρική εταιρεία τoυ μεγαλύτερου παρόχου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, ξεχώρισε στα Healthcare Awards 2017 με δύο σημαντικές διακρίσεις.

Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο και σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards που αναδεικνύουν και τιμούν μέσα από συγκεκριμένα και αυστηρά κριτήρια τους παρόχους υγείας που ξεχωρίζουν καθώς και τις υπηρεσίες τους. Την φετινή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους 400 και πλέον καλεσμένοι μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου υγείας, έγκριτοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι των συλλόγων ασθενών και κυρίως προσωπικότητες με εξέχουσα κοινωνική προσφορά.

Affidea

Η κ. Αθανασία Παπαχριστοδούλου, Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης παραλαμβάνει το βραβείο για την Καινοτομία

Και φέτος τα Healthcare Business Awards επιβράβευσαν την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου. Σε αυτό το πλαίσιο και ειδικότερα στην κατηγορία Νοσοκομεία-Ιδιωτικές Κλινικές-Διαγνωστικά Κέντρα, η Affidea Ευρωιατρική βραβεύτηκε με Βραβείο “Ποιότητας Υπηρεσιών” για την διασφάλιση ποιότητας των υπηρεσιών της. Επιπλέον έλαβε Βραβείο “Καινοτομίας” για την Bελτιστοποίηση των Eπιπέδων της Δόσης Ακτινοβολίας (Dose Excellence).

Affidea

Ο Διοικητικός Διευθυντής της Affidea κ. Γιώργος Κοντοστόλης παραλαμβάνει το βραβείο για την Ποιότητα Υπηρεσιών

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Κάθε διάκριση είναι τιμή αλλά ταυτόχρονα και κίνητρο να θέλεις να γίνεις καλύτερος, να θέλεις να προσφέρεις. Για όλους εμάς στην Affidea, το κίνητρο για τη δημιουργία και τη βελτιστοποίηση είναι εγγεγραμμένο στο εταιρικό μας DNA. Έχουμε κίνητρο να παρέχουμε καλές ιατρικές υπηρεσίες, να τις προσφέρουμε με ασφάλεια και τεχνολογία αιχμής. Τα βραβεία αυτά είναι η αναγνώριση της προσήλωσής μας για άριστες υπηρεσίες με γνώμονα τον άνθρωπο».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − thirteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Healthcare Awards: Βραβεία Ποιότητας Υπηρεσιών & Καινοτομίας για την Affidea! https://www.insurancedaily.gr/healthcare-awards-vravia-piotitas-ypiresion-kenotomias-gia-tin-affidea/