Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Hellas Direct: Μια ΕΠΥ… Διαφορετική


insurancedaily-hellasdirectΣτην ελληνική ασφαλιστική αγορά έχουμε όλοι συνηθίσει να προσεγγίζουμε τις λεγόμενες ΕΠΥ, τις ασφαλιστικές εταιρείες δηλαδή που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας υπό το καθεστώς της Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών, με αρνητική προδιάθεση ή με μια λανθάνουσα επιφυλακτικότητα. ‘Ίσως να φταίνε οι ίδιες, ίσως να φταίει ο ανταγωνισμός, ίσως η έλλειψη πληροφόρησης του καταναλωτικού κοινού. Ένα σημαντικό ίσως στοιχείο να είναι ότι δεν υπάρχουν παραγωγικά-στατιστικά δεδομένα, τουλάχιστον για την πενταετία 2009-2014, εντός της οποίας αναπτύχθηκαν οι πωλήσεις ασφαλιστηρίων εταιρειών ΕΠΥ στη χώρα μας και κατέκτησαν υπολογίσιμο μερίδιο αγοράς.

Όμως, η Hellas Direct, μια Εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με το καθεστώς της Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών μέσω καινοτόμων διαδικασιών, έχει επανειλημμένα βραβευθεί. Για την καινοτομία της, για τον επιχειρηματικό της σχεδιασμό και τώρα για το περιβάλλον Εργασίας της.

Σύμφωνα με το Great Place to Work Institute Hellas η Hellas Direct διακρίθηκε μέσα στις 24 καλύτερες εταιρίες για την υψηλή ποιότητα στο εργασιακό της περιβάλλον.

Το Βραβείο Best Workplace επιβραβεύει τις εταιρίες για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουν δημιουργήσει σε εσωτερικό επίπεδο, εξετάζοντας παραμέτρους όπως ο σεβασμός, η ανοικτή επικοινωνία, η κατανόηση, η συνέπεια και η ειλικρίνεια.

Μέσα από την έρευνα Best Workplaces, η οποία διεξήχθη με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, διακρίνονται φέτος 24 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται στις παρακάτω τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

 • 10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 251 εργαζόμενους και πάνω
 • 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους
 • 4 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους

Η Hellas Direct βραβεύτηκε ως μια από τις 4 «μικρές» επιχειρήσεις αφού απασχολεί στην Ελλάδα λιγότερο από 49 υπαλλήλους.  


10 Comments

10 Σχολια

 1. gk

  Apr 9, 2014 at 4:47 PM

  Mia diaforetiki epi epeidi den exei diamesolavites!!!na do otan meiothoun oi asfalistikoi sivbouloi poioi tha sas diavazoun!!!!

 2. MIMIS KSIROS

  Apr 10, 2014 at 8:47 AM

  Oταν θα μειωθούν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές , οι ασφαλιστικές εταιρείες θα ψάχνουν για συνεργασίες και θα πληρώνουν αρκετά ποσά για να δέχονται συνεργασία οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.
  ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

 3. sxoliastis

  Apr 10, 2014 at 9:45 AM

  OI KAKΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΣ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ….ΕΙΧΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ.

 4. V.M

  Apr 10, 2014 at 10:10 AM

  Αλήθεια, ποιός είναι ο επιχειρηματίας πίσω από αύτήν την εταιρία;
  Γιατί δεν μας δίνετε στοιχεία για το πόσα ξόδεψε το 2012 – 2013 σε διαφήμιση, και ποιός είναι ο ετήσιος κύκλος εργασιών της σε ασφάλιστρα;
  Έτσι για να γνωρίζουμε και εμείς οι στοχευόμενοι …

  • eleos

   Apr 11, 2014 at 12:39 AM

   Mpes sto site kai Des ola ekei einai

   • V.M

    Apr 11, 2014 at 8:41 AM

    Ομιλείτε Ελληνικά ;
    Το σχόλιο αφορούσε το ΜΜΕ.

 5. a.k.

  Apr 10, 2014 at 11:22 PM

  Σχόλια..Οι εταιρείες ΕΠΥ (σύμφωνα με την νομοθεσία) πώς μπορούν να ασφαλίζουν και ποία μπορεί να είναι η παραγωγική τους δραστηριότητα;

  • ....

   Apr 11, 2014 at 1:44 PM

   Μπες στην ιστοσελίδα και διάβασε τους όρους όλα εκεί είναι.. καλό είναι να διαβάζουμε πριν ρωταμε

 6. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΡΗΣ

  Apr 11, 2014 at 12:20 AM

  Η λίστα με τους επιχειρηματιες που βρίσκονται απο πίσω αναφέρονται αναλυτικότατα στην ιστοσελίδα της εταιρίας! Και μάλιστα τα ονόματα που χρηματοδοτούν την όλη κατάσταση ειναι βαρβάτα…..

 7. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

  Apr 12, 2014 at 8:50 AM

  Εγώ απο την μεριά μου τα σκέφτομαι λίγο διαφορετικά. Ναι οι καταστάσεις αλλάζουν εμείς οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι ή διαμεσολαβητές (ο καθένας ανάλογα πως χειρίζεται τους πελάτες του παίρνει αυτοβούλως και άλλον τίτλο) βλέπουμε παντού εχθρούς και μας δυσκολεύουν την ζωή με διάφορα. Σωστά;
  Εν μέρει ναι πρέπει να παλέψουμε για το επαγγελμα μας αλλά ο καθένας προσωπικά ας αρχίσει να ΔΟΥΛΕΥΕΙ ακόμα και Σαββατοκύριακο και ακόμα πιο πολλές ώρες, ας αρχίσει να ΔΙΑΒΑΖΕΙ ακόμα και Σαββατοκύριοκο και πολλές ώρες ώστε να μεγάλωσει την παραγωγή του την προσωπική και όχι των συνεργατών του και να μην φοβάστε τίποτε. Σίγουρα ένας δυνατός επαγγελματίας δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Αν και καινούριος στο επάγγελμα δεν νομίζω να κάνω τόσο μεγάλο λάθος.

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Hellas Direct: Μια ΕΠΥ... Διαφορετική! https://www.insurancedaily.gr/hellas-direct-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%80%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae/