Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Απόλλων δημιουργεί το forum “thinkers ahead”


Στη δυναμική του δικτύου της επενδύει η διοίκηση της Απόλλων προχωρώντας στη δημιουργία forum συνεργατών που συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση της στρατηγικής ανάπτυξης της Εταιρείας.

Η ομάδα “Apollon Thinkers Ahead” πραγματοποιεί συναντήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα και συμβάλλει σημαντικά στο σχεδιασμό πολιτικών στην Εταιρεία ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας και διαλόγου.

Όπως εξηγεί, η Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια στην Απόλλων «Οι συνεργάτες μας αποτελούν το μέσο σύνδεσής μας με την κοινωνία, έχουν εικόνα σχετικά με τις τάσεις που διαγράφονται και μπορούν μέσα από συλλογικές διαδικασίες να συμβάλλουν σημαντικά στην εξέλιξη της Εταιρείας μας. Μέσα από τους “Apollon Thinkers Ahead” δίνουμε στους ανθρώπους μας βήμα για να διατυπώσουν τις απόψεις τους και ενισχύουμε την επικοινωνία και τη διάχυση της πληροφορίας ενδοεταιρικά. Η ομάδα αυτή είναι ήδη ενεργή και τα συμπεράσματά της παίζουν καθοριστικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων».

Η ενέργεια της Απόλλων αποτελεί μέρος της συνεργατοκεντρικής της φιλοσοφίας, βάσει της οποίας ο συνεργάτης έχει πολυδιάστατο ρόλο και αποτελεί συνδιαμορφωτή της εταιρικής στόχευσης.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Απόλλων δημιουργεί το forum “thinkers ahead”! https://www.insurancedaily.gr/i-apollon-dimioyrgei-to-forum-thinkers-ahead/