Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ι. Χατζηθεοδοσίου: Η ανεκτίμητη συνεισφορά του Γ. Καραβία στον κλάδο της διαμεσολάβησης

Ι. Χατζηθεοδοσίου

Συγκίνηση προκάλεσε η απόφαση του κ. Γιώργου Καραβία να μη συμμετάσχει στις εκλογές του ΣΕΜΑ και να διεκδικήσει και πάλι τη γνωστή προεδρική θέση που υπηρέτησε επί 8 έτη.

Εστιάζοντας στο έργο του απερχόμενου προέδρου ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Χατζηθεοδοσίου ανάφερε ότι: «Το ήθος η συνέπεια, οι αρχές του Γιώργου έδωσαν βηματισμό στις διεκδικήσεις, δημιούργησαν ποιοτική δυναμική και συνέβαλλαν στην προαγωγή του κλάδου».

Ακόμα ο πρόεδρος του ΕΕΑ κατέγραψε και τις προσπάθειες που έγιναν από κοινού με τους φορείς εκπροσώπησης της διαμεσολάβησης στις οποίες ο κ. Καραβίας πρωτοστατούσε. Και επισήμανε «την τεχνογνωσία, τη διορατικότητα, την διαίσθηση και την διαρκή προσπάθειά του  κ. Καραβία να προβλέπει τις ανάγκες του κλάδου βάσει των διεθνών εξελίξεων και να προχωρεί σε αντίστοιχες ενέργειες που μόνο οφέλη απέδωσαν στο εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης».

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρει ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Χατζηθεοδοσίου πως «η παρουσία και συμβολή του Γιώργου θα συνεχίσει να είναι σημαντική στην αγορά, και ο ρόλος του θα είναι να προσφέρει την εμπειρία του σε όλα τα θέματα που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε πρόκειται να «ανοίξουν» και θα αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + twenty =

To Top