Ασφάλιση Κατοικιδίων Ειδήσεις & Νέα

Η ευχή της Daedalus: Αγάπη και ασφάλεια για τους πιο πιστούς μας φίλους


Τα κατοικίδια μας είναι αναμφισβήτητα οι καλύτεροι και οι πιο πιστοί μας σύντροφοι. Είναι σίγουρο ότι μέσω του φιλικού σας περίγυρου θα έχετε ακούσει πολλές τρυφερές ιστορίες για τον τρόπο με τον οποίο οι τετράποδοι μας φίλοι αφιερώνονται στον άνθρωπο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής ανθρώπων με ειδικές ανάγκες και παιδιών, εκπαιδεύονται ως οδηγοί τυφλών και παίρνουν μέρος σε διασώσεις.

Υπάρχουν ακόμα και ράτσες σκυλιών που μέσω ιατρικών πειραμάτων αποδείχθηκε ότι μπορούν να μυρίσουν τον καρκίνο στο ανθρώπινο σώμα. Η σχέση των σκυλιών και των γατιών με τον άνθρωπο είναι σίγουρα πολυπρισματική και έχει πολλές εκφάνσεις.

Οφείλουμε επομένως ως φιλόζωοι να τους προσφέρουμε και εμείς ό,τι μπορούμε για να είμαστε υπεύθυνοι απέναντί τους. Κι αυτό μπορούμε να το πράξουμε μέσα από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο (ενδεικτικό κόστος 58 ευρώ το έτος), που θα μας δώσει τη δυνατότητα να καλύψουμε όποια ιατρική ανάγκη παρουσιαστεί ή όποιο θέμα αστικής ευθύνης ή νομικής προστασίας μπορεί να προκύψει από τη συμπεριφορά ενός ζώου.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε αφενός σε οποιοδήποτε έκτακτο κόστος και να προσφέρουμε την αναγκαία περίθαλψη και θεραπεία στους αγαπημένους συντρόφους μας όταν παραστεί η ανάγκη.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε νομικό περιστατικό προκύψει καθώς και την αστική ευθύνη του ιδιοκτήτη κατοικιδίου.

Υπάρχουν περιστατικά λανθασμένων συμπεριφορών και περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες είτε έχουν αμελήσει είτε δεν μπορούσαν να προβλέψουν. Θυμίζουμε το περιστατικό του άτυχου πεντάχρονου από την Κοζάνη που δέχτηκε επίθεση από τρία ροντβάιλερ σε φιλικό σπίτι και εν συνεχεία το δικαστήριο προχώρησε στη συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του ιδιοκτήτη μετά από αγωγή της μητέρας για αποζημίωση (δείτε το σχετικό link).

Αντιλαμβανόμενοι όλα τα παραπάνω καθώς και το ότι «το ήθος ενός πολιτισμού φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο συνπεριφέρεται στα ζώα» οι άνθρωποι της Daedalus δημιούργησαν ασφαλιστήρια συμβόλαια για τους τετράποδους φίλους μας:

Όντας η πρώτη animal  friendly μεσιτική εταιρεία στην Ελλάδα η Daedalus έχει επενδύσει σε προγράμματα ασφάλισης κατοικίδιων.  Πρωτεργάτης στην προσπάθεια αυτή είναι η Arag, η εξειδικευμένη εταιρεία ασφάλισης νομικής προστασίας, που μέσω του επικεφαλής της κ. Δημήτρη Τσεκούρα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό των προγραμμάτων. Τα πρωτότυπα πακέτα ασφάλισης που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των ιδιοκτητών  έχουν δημιουργηθεί με την πολύτιμη βοήθεια και την εμπειρία της Ατλαντικής Ένωσης.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ευχή της Daedalus: Αγάπη και ασφάλεια για τους πιο πιστούς μας φίλους! https://www.insurancedaily.gr/i-efchi-tis-daedalus-agapi-ke-asfalia-gia-tous-pio-pistous-mas-filous/