Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ERGO, Insurance Partner του Ladies Run για άλλη μια χρονιά

Στάθης Τσαούσης

Η ERGO Ασφαλιστική για 8η συνεχόμενη χρονιά στήριξε ως χορηγός το Ladies Run, έναν αγώνα δρόμου με φιλανθρωπικό σκοπό αφιερωμένο μόνο στις γυναίκες. Στη φετινή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου στο Astir Beach έτρεξαν 1.000 γυναίκες, συμμετέχοντας σε ένα θεσμό που έχει αφήσει θετικό αποτύπωμα στην εποχή μας συνδυάζοντας την άμιλλα, τη θηλυκότητα και την κοινωνική προσφορά.

Η ERGO Ασφαλιστική εγγυήθηκε την ασφάλεια των δρομέων, παρέχοντας δωρεάν κάλυψη προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης σε όλες τις συμμετέχουσες. Επίσης προσέφερε στις δρομείς ένα πρακτικό goodie bag για την ασφάλεια των προσωπικών τους αντικειμένων και ένα αντιανεμικό για την προστασία των εθελοντών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ακόμα και ο χώρος για τη φύλαξη των προσωπικών ειδών των δρομέων είχε την υπογραφή και την ασφάλεια της ERGO.

ERGO
To goodie bag του αγώνα προσφορά της ERGO

Στηρίζοντας το θεσμό, οι ERGO Ladies ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την ERGO Ladies Running Team αποτελούμενη από εργαζόμενες και φίλες της ERGO. Όλες μαζί με θαυμαστή θέληση και παλμό βίωσαν μια μοναδική δρομική εμπειρία και ένιωσαν τη χαρά της συμμετοχής στον αγώνα και του τερματισμού, ενώ παράλληλα μετέφεραν μήνυμα αλληλεγγύης και ουσιαστικής προσφοράς για γυναίκες που έχουν ανάγκη, μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Κατά την απονομή των μεταλλίων στις νικήτριες ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης, δήλωσε ότι «τo Ladies Run μετά από 8 χρόνια είναι πια ένας εδραιωμένος θεσμός στα δρομικά δρώμενα και είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που αγκαλιάσαμε αυτή τη διοργάνωση από την έναρξή της το 2012, προσφέροντας σε όλες τις Ladies τις ασφαλιστικές μας υπηρεσίες».

ERGO
Μέλη της ομάδας εθελοντών

Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − seventeen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ERGO, Insurance Partner του Ladies Run για άλλη μια χρονιά! https://www.insurancedaily.gr/i-ergo-insurance-partner-toy-ladies-run-gia-alli-mia-chronia/