Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Eurocover «συνταξιδιώτης» στην Κιβωτό του Κόσμου

Eurocover

Το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου» και του Πατέρα Αντώνιου για την προστασία, τη φροντίδα και την ευημερία των παιδιών στηρίζει η Eurocover Insurance, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την παιδική ελπίδα.

Όπως αναφέρει ο κ. Γ. Ποντίκης, Συνιδρυτής της Εταιρείας, «η Eurocover στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας και επηρεασμένη από την ανιδιοτελή προσφορά και το σπουδαίο έργο του συγκεκριμένου μη κερδοσκοπικού οργανισμού αποφάσισε να συμβάλλει οικονομικά για τις ανάγκες της Κιβωτού».

Από την πλευρά του, ο κ. Γ. Τσακίρης, Συνιδρυτής, επισήμανε ότι «η Κιβωτός του Κόσμου αγκαλιάζει παιδιά που μεγαλώνουν σε δύσκολες συνθήκες. Είμαστε συνοδοιπόροι στις προσπάθειες και την πολύπλευρη δράση της. Η εν λόγω κίνηση θα έχει και συνέχεια γιατί ο αλτρουισμός στο κοινωνικό σύνολο είναι άμεσα συνδεδεμένος με την αντίληψη της Εταιρείας μας».

Η Eurocover ενίσχυσε το έργο της Κιβωτού με το ποσό των 3.000 ευρώ.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα από τον ιερέα π. Αντώνιο Παπανικολάου με εφόδια την αγάπη του και διάθεση προσφοράς για τα παιδιά και το συνάνθρωπο.

Απευθύνεται σε μητέρες και παιδιά από μονογονεϊκές και άπορες οικογένειες, καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε σίτιση, ένδυση, υπόδηση, εκπαίδευση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με παραρτήματα και σπίτια φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα.

Η Κιβωτός του Κόσμου διατηρεί κέντρο ημέρας και σπίτια φιλοξενίας σε Αθήνα, Άνοιξη και Πειραιά, Πωγωνιανή και Κόνιτσα Ηπείρου, Βόλο και Χίο στηρίζοντας πανελλαδικά πάνω από 600 παιδιά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + twenty =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Eurocover «συνταξιδιώτης» στην Κιβωτό του Κόσμου! https://www.insurancedaily.gr/i-eurocover-syntaxidiotis-stin-kivoto-toy-k/