Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Χορηγός του 13ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολης

ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΗ καρό σημαία του 13ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολης έπεσε φέτος με τα χρώματα της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, που υποστηρίζει για πρώτη φορά ως χορηγός τη διοργάνωση.

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στις 5 Ιουνίου και η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική «συμμετείχε» στον αγώνα «ντύνοντας» με τα λογότυπά της ένα Triumph TR 250 του 1968, που διαγωνίστηκε με οδηγό τον κ. Αθανάσιο Παπαθανασίου, Γενικό Γραμματέα του Triumph Club και τακτικό μέλος της ΕΛΠΑ, ο οποίος έχει ήδη στο ενεργητικό του πολλές συμμέτοχες σε Ράλλυ Ακρόπολης.
Συνοδηγός ήταν ο κ. Θεόδωρος Χατζηγιάννης, συνεργάτης της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Το λογότυπο της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική κόσμησε επίσης την αψίδα της εκκίνησης, τα μετάλλια και τα κύπελλα, ενώ ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, έδωσε μια από τις εκκινήσεις του φετινού ράλλυ.

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, με ιστορία 45 χρόνων στην ιδιωτική ασφάλιση, αναπτύσσεται στον κλάδο ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Οχημάτων, επιδεικνύοντας -ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια- υψηλότατους ρυθμούς ανάπτυξης, έχοντας λανσάρει στην αγορά μια νέα σειρά καινοτόμων προϊόντων.

Παράλληλα, διατηρεί την ισχυρή της θέση στις ασφαλίσεις Μεγάλων Εμπορικών και Βιομηχανικών κινδύνων όπου ειδικεύεται, ενώ επιμένει δυναμικά στις καλύψεις Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Ενεργειακών Έργων, καθώς και Κατοικιών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Χορηγός του 13ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολης! https://www.insurancedaily.gr/i-evropi-asfalistiki-chorigos-tou-13ou-is/