Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στην εποχή της Ψηφιοποίησης

social media concept

logo evropi asfalistikiΤην πλήρη ψηφιοποίησή της ολοκλήρωσε η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, καθιερώνοντας την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση όλων των εγγράφων της.

Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία «Αρχειοθήκη ΑΕ», μέσω της πιστοποιημένης γερμανικής πλατφόρμας ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων “Saperion”, που προσφέρει όλες τις αναγκαίες διασφαλίσεις για τη διαχείριση αρχείων με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Με τη νέα πολιτική αρχειοθέτησης η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική οργάνωσε ηλεκτρονικούς φακέλους για:

•         τους Διαμεσολαβητές Ασφάλισης της εταιρείας,

•         τις προσφορές ασφάλισης μεγάλων εμπορικών κινδύνων,

•         τα ασφαλιστήρια συμβόλαια όλων των κλάδων,

•         τις ζημιές Αυτοκινήτων και

•         τις ζημιές Λοιπών Κλάδων.

Με την «e – αρχειοθέτηση» η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική αυτοματοποίησε όλες τις διαδικασίες διαχείρισης των εγγραφών που παράγονται από τα συστήματά της, ενώ με την εκτύπωση κάθε ασφαλιστικού εντύπου ενημερώνεται αυτόματα ο αντίστοιχος ηλεκτρονικός του φάκελος.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, τόνισε ότι «η εταιρεία, απαντώντας στις προκλήσεις της εποχής της, αποφάσισε να επενδύσει στις νέες τεχνολογίες, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μέσω της άμεσης πρόσβασης στην πληροφορία, τη μείωση του λειτουργικού κόστους, τον περιορισμό του κόστους διαχείρισης του αρχείου της, και, τέλος, την προστασία του περιβάλλοντος με τον περιορισμό των εκτυπώσεων».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + 13 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στην εποχή της Ψηφιοποίησης! https://www.insurancedaily.gr/i-evropi-asfalistiki-stin-epochi-tis-psi/