Εκδηλώσεις

Ημερίδα προϊοντικής ενημέρωσης συνεργατών από τη SOFOS Insurance agency


Το Σάββατο 02/12/2017 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα  η Ημερίδα ενημέρωσης του Παραγωγικού Δικτύου της SOFOS INSURANCE AGENCY Α.Ε. – Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, με θέμα τα προγράμματα υγείας της Ασφαλιστικής Εταιρείας GENERALI.

Από τη SOFOS INSURANCE AGENCY Α.Ε. παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Χρήστος Σοφός, ο Σύμβουλος Ανάπτυξης κλάδου Ζωής & Υγείας κ. Νικόλαος Στρατηγάκης, ο Δ/ντής Οργάνωσης Γιώργος Σοφός, ο Δ/ντής Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας κ. Θρασύβουλος Σοφός, ο Υπεύθυνος Κλάδου Ζωής & Υγείας κ. Γιώργος Παναγόπουλος, οι Περιφερειακοί Δ/ντές κ. Σπύρος Στεφανής (Ηπείρου) και Ηλίας Λαλάκος (Πελοποννήσου) και οι Δ/ντές Υποκαταστημάτων Αλέξης Δερβέντζας (Κέρκυρας) και Χρήστος Μαδιάς (Πάτρας), καθώς και πλήθος συνεργατών από όλη την Ήπειρο, την Κέρκυρα και την Κοζάνη.

Από την GENERALI παρευρέθηκαν οι κ. Γαβριήλ Κατσάνος – Διευθυντής Πωλήσεων Ασφ. Ζωής Ανεξάρτητων Δικτύων και Κωνσταντίνος Χομόνδοζλης – Διευθυντής Εκπαίδευσης.

Τόσο ο κ. Κατσάνος όσο και ο κ. Χομόνδοζλης παρουσίασαν με επιτυχία τα Νοσοκομειακά προγράμματα της Εταιρείας τους “MEDICAL Safety / Family / Easy / Prime’’ και απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα των Συνεργατών. Εστίασαν στον τρόπο με τον οποίο τα συγκεκριμένα προγράμματα τοποθετούνται στις ανάγκες των υποψήφιων πελατών και έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη για εκσυγχρονισμό της δραστηριότητας του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Η SOFOS INSURANCE AGENCY Α.Ε. συνεχίζοντας την υλοποίηση της δέσμευσής της για συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση του Δικτύου των συνεργατών της σύντομα θα ανακοινώσει αντίστοιχη ημερίδα στη Μακεδονία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + eighteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ημερίδα προϊοντικής ενημέρωσης συνεργατών από τη SOFOS Insurance agency! https://www.insurancedaily.gr/imerida-proiontikis-enimerosis-synergaton-apo-ti-sofos-insurance-agency/