Ειδήσεις

Ημερίδα: «Τροχαία Ατυχήματα ως κοινωνικό πρόβλημα»

Κ. Ζοπουνίδης

Ημερίδα με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα ως κοινωνικό πρόβλημα» διοργάνωσε η Τροχαία Εορδαίας στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας την Τρίτη 26 Νοεμβρίου με Εισηγητή του Καθηγητή – Ακαδημαϊκό Κωνσταντίνο Ζοπουνίδη και συντονιστή τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Εορδαίας, Αστυνόμο Β΄ κ. Σπυρίδωνα Τάσιο.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους και απηυθύναν χαιρετισμούς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ. Θεόκλητος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Αναπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδόνιας, κ. Νικόλαος Λυσσαρίδης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων, κα. Μαρία Αντωνιάδου, ο Πρύτανης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σπυρίδων Διόγκαρης. Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Μιχελάκης, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών κ. Δημήτριος Ορφανίδης, καθώς και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, κα. Ζαφειρούλα Σεβαστού. Την ενημερωτική ημερίδα επίσης παρακολούθησαν ο Διοικητής Σχολής Πυροσβεστών Παράρτημα Πτολεμαΐδας, ο Υποδιοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, ο Πρόεδρος των ΑΜΕΑ, φορείς- εκπρόσωποι Συλλόγων – Σωματείων, επαγγελματίες και ιδιώτες οδηγοί, καθώς και πολίτες κάθε ηλικίας.

Στο τέλος της ημερίδας απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από τον Διευθυντή Αστυνομίας Κοζάνης και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Εορδαίας, στον Καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Κωνσταντίνο Ζοπουνίδη, για την πολυετή προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο σε θέματα επιστημονικού μάνατζμεντ και χρηματοοικονομικής μηχανικής.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ημερίδα: «Τροχαία Ατυχήματα ως κοινωνικό πρόβλημα»! https://www.insurancedaily.gr/imerida-trochaia-atychimata-os-koinon/