Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Infomax: Ασφάλιση υγείας μέσα από 200 επιλογές τοπικών & διεθνών Ασφ. Εταιρειών


Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ της Ασφαλιστικής Αγοράς στο νομό Θεσσαλονίκης – στο πλαίσιο της στήλης «Επαρχία Αγάπη μου» – επικοινωνήσαμε με τους Δημήτρη Αποστολίδη και Γιώργο Ταυλίκο, της Infomax και τους ζητήσαμε να μας απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με τη δραστηριότητά τους στο νομό αλλά και για την εικόνα της αγοράς σήμερα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

Μιλήστε μας για το σχετικά νέο εγχείρημά σας. Γιατί επιλέξατε αυτή την περίοδο να αναπτυχθείτε και γιατί με εφαλτήριο την πόλη της Θεσσαλονίκης; 

Η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι το μέρος που γεννήθηκα, μεγάλωσα και μένω μόνιμα επομένως το νέο εγχείρημα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει από αλλού. Αυτή η περίοδος είναι για την Εταιρεία μας η πιο κατάλληλη για να προσεγγίσουμε και να δώσουμε λύσεις στους πολίτες διότι θεωρούμε ότι η δύσκολη οικονομική συγκυρία είναι η περίοδος που αποτελεί πεδίο δράσης για ικανούς, εξειδικευμένους και τολμηρούς επαγγελματίες. Το infomax.gr είναι το μέσο για να δει και να αποκτήσει κάποιος με απλό τρόπο ένα ασφαλιστήριο υγείας αφού δει τι είναι, τι καλύπτει και πόσο κοστίζει μέσα από 200 περίπου επιλογές κορυφαίων τοπικών και διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών. Η προσπάθειά μας βασίζεται στη βαθιά γνώση ,τη διαρκή και ασταμάτητη εξεύρεση μοναδικών λύσεων και την εξειδίκευση γύρω από προγράμματα υγείας και προστασίας, χαρακτηριστικά που έχουμε εντοπίσει ότι πρέπει να διαθέτει μια εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για να εμπιστευτούν οι πολίτες ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Ποια είναι η διαδρομή σας στο χώρο; 

Στα 19 χρόνια της ασφαλιστικής μου πορείας έχω υπάρξει ασφαλιστής και για αρκετά χρόνια επιθεωρητής πωλήσεων σε ασφαλιστικές εταιρείες και μεγάλα μεσιτικά σχήματα.

Πώς καταλήξατε να συνεργαστείτε και να δημιουργήσετε την εταιρεία που δημιουργείτε σήμερα; 

Το 2006 γεννήθηκε η infomax σύμβουλοι μέσα από τη συνέργεια δύο ανθρώπων και λίγων και ποιοτικών συνεργατών. Το όραμά μας ήταν και είναι όχι να «πείσουμε» αλλά να δείξουμε ένα δρόμο ηρεμίας και αξιοπρέπειας στους ανθρώπους που μόνο η ιδιωτική ασφάλιση προσφέρει.

Η τεχνολογία τι ρόλο θα διαδραματίσει στα μελλοντικά σχέδιά σας; 

Η ανάπτυξη και εξέλιξη της Εταιρείας πρέπει και θα είναι συνυφασμένη και με τη ραγδαία εξέλιξη της εποχής μας στο κομμάτι της τεχνολογίας αιχμής με παρεμβάσεις ουσίας.

Διαβάστε Επίσης: 637 Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές διαγράφηκαν την τελευταία 6ετια από το ΕΕΘ

Η σχέση σας με τη Mega Brokers σε τι επίπεδο βρίσκεται;

Η Mega Brokers, όπως και η Εταιρεία μας είναι μεσιτική, όμως πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες και αυτό κάνουμε και με τη Mega σε άλλους κλάδους ασφάλισης που έχουν επενδύσει και υπάρχει πιο μεγάλη τεχνογνωσία. Θεωρούμε ότι στο χώρο μας δεν πρέπει να έχουν θέση οι εγωισμοί και πρέπει να προκρίνονται οι στρατηγικές συνέργειες.

Το χαρτοφυλάκιο σας πώς χωρίζεται;

Τα τελευταία χρόνια η μεγαλύτερη αύξηση παραγωγής προέρχεται από τον κλάδο ζωής και υπάρχει μία υγιή σχέση σύνθεσης χαρτοφυλακίου στους πάνω από 3.000 πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Τέλος, θα θέλαμε να μας πείτε την άποψή σας για τα εναλλακτικά δίκτυα πωλήσεων; 

Οι άνθρωποι πρέπει να επιλέγουν αυτό που θέλουν ελεύθερα και αν δεν αποδεχτούμε ότι εμείς πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και ποιοτικοί σε αυτό που κάνουμε τότε πάντα θα υπάρχει κάτι άλλο που μας φταίει. Εμάς σαν Εταιρεία μας ωφέλησαν πολύ τα εναλλακτικά δίκτυα διότι οι πολίτες πλέον ενημερώνονται και έτσι καταφεύγουν προβληματισμένοι σε επαγγελματίες ασφαλιστές.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 10 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Infomax: Ασφάλιση υγείας μέσα από 200 επιλογές τοπικών & διεθνών Ασφ. Εταιρειών! https://www.insurancedaily.gr/infomax-asfalisi-ygias-mesa-apo-200-epiloges-topikon-diethnon-asf-eterion/