ΥΓΕΙΑ

Innovative Health Service: Γυναικολογικό check up σε συμβολική τιμή


Παρότι το καλοκαίρι είναι περίοδος χαλάρωσης και διασκέδασης η επαφή με την άμμο, το θαλασσινό νερό ή το νερό της πισίνας σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία μπορούν να αποτελέσουν σοβαρούς παράγοντες κινδύνου, καθώς ευνοούν την ανάπτυξη ιών, βακτηρίων, και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών που οδηγούν στη δημιουργία λοιμώξεων με δυσάρεστα αποτελέσματα ειδικά για τον γυναικείο πληθυσμό.

H Innovative Health Service (πρωτοπόρος φορέας στην παροχή υψηλού επιπέδου εξατομικευμένων υπηρεσιών υγείας) στο πλαίσιο της ΕΚΕ προσφέρει όλο το καλοκαίρι σε εντελώς συμβολική τιμή, γυναικολογικό check up, που περιλαμβάνει μικροβιολογικό έλεγχο του κολπικού υγρού για λοιμώξεις που προκαλούνται από την παραλία και την πισίνα.

Ο έλεγχο περιλαμβάνει εξέταση κολπικού υγρού για κόκκους, τριχομονάδες, neisser, μικρόβια, μυκητες, καλλιέργεια και αντιβιόγραμμα και διενεργείται κατόπιν ραντεβού (τηλέφωνο για πληροφορίες και προγραμματισμό 210 6403232) στο συνεργαζόμενο όμιλο διαγνωστικών κέντρων “ΔΙΑΓΝΩΣΗ”, στην Αθήνα (Λεωφόρο Αλεξάνδρας), τον Πειραιά, την Γλυφάδα και τα Άνω Πατήσια.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 − one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Innovative Health Service: Γυναικολογικό check up σε συμβολική τιμή! https://www.insurancedaily.gr/innovative-health-service-gynaikologiko-check-up-se-symvoliki-ti/