Ασφαλιστικές Ειδήσεις

WE Insurance: Φέρνει το “εμείς” στην ασφάλιση


Η ασφαλιστική αγορά αλλάζει, προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες που διαμορφώνονται από τους καταναλωτές, γίνεται περισσότερο ανθρωποκεντρική και εστιάζει πλέον με τη βοήθεια της τεχνολογίας στον συνεργάτη και τον πελάτη.

Αυτή την κουλτούρα εκπροσωπεί η “WE Insurance” η νέα εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, που επενδύει στο Phygital στην ιδιωτική ασφάλιση, την αξιοποίηση δηλαδή της τεχνολογίας σε συνδυασμό με την ανθρώπινη επαφή, αλλά και την παράδοση επτά δεκαετιών που φέρει η οικογένεια Βικτωράτου στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Τη διοίκηση της νέας εταιρείας αναλαμβάνει η κα Στέλλα Βικτωράτου, έχοντας στην ομάδα της συνεργάτες με κοινό όραμα και στόχους. Όπως αναφέρει η κα Βικτωράτου “αντιλαμβανόμαστε ότι οι πελάτες μας αλλάζουν και αποκτούν νέες ανάγκες.

Ενημερώνονται για την ασφαλιστική αγορά και τις υπηρεσίες της μέσα από το διαδίκτυο, αλλά στρέφονται στον επαγγελματία διαμεσολαβητή για να καλύψουν τις ασφαλιστικές τους ανάγκες. Αναζητούν νέα ασφαλιστικά προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες και διαμορφώνουν απόψεις μέσα από τα social media.

H WE Insurance έρχεται να συνενώσει δύο διαφορετικές όψεις που ανήκουν όμως στο ίδιο νόμισμα: την παραδοσιακή ασφάλιση-εμπειρία και τις νέες ιδέες-καινοτομία. Το όνομα της εταιρείας δεν είναι τυχαίο καθώς φέρει τη σημειολογία της συλλογικότητας και η WE σαν εταιρεία στηρίζει και στηρίζεται στους ανθρώπους της, στο δίκτυό της, στους πελάτες της.”

Τα γραφεία της WE Insurance βρίσκονται επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και στο Γαύριο της Άνδρου .


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − fifteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
WE Insurance: Φέρνει το “εμείς” στην ασφάλιση! https://www.insurancedaily.gr/insurance-ferni-emis-stin-asfalisi/