Ασφαλιστικές Ειδήσεις

INTERAMERICAN: Επίσκεψη του κ. Willem van Duin, Προέδρου της ACHMEA

O κύριος Willem van Duin, πρόεδρος της ACHMEA, με τον κύριο Γιώργο Κώτσαλο, διευθύνοντα σύμβουλο της INTERAMERICAN.

(Από αριστερά) Martin Hargas - Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών INTERAMERICAN, Γιώργος Κώτσαλος - Διευθύνων Σύμβουλος INTERAMERICAN, Willem van Duin – Πρόεδρος ACHMEA, Γιώργος Βελιώτης - Γενικός Διευθυντής Ζωής και Υγείας INTERAMERICAN, Hans Nijhuis - Risk Manager ACHMEA, Γιάννης Καντώρος - Γενικός Διευθυντής Εργασιών INTERAMERICAN.

(Από αριστερά) Martin Hargas – Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών INTERAMERICAN, Γιώργος Κώτσαλος – Διευθύνων Σύμβουλος INTERAMERICAN, Willem van Duin – Πρόεδρος ACHMEA, Γιώργος Βελιώτης – Γενικός Διευθυντής Ζωής και Υγείας INTERAMERICAN, Hans Nijhuis – Risk Manager ACHMEA, Γιάννης Καντώρος – Γενικός Διευθυντής Εργασιών INTERAMERICAN.

Την INTERAMERICAN επισκέφθηκε χθες, 8 Ιουλίου, ο Willem van Duin, πρόεδρος της ACHMEA. Ο επικεφαλής του ολλανδικού ομίλου, στον οποίο ανήκει η ελληνική εταιρεία, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ιδιαίτερη σημασία της ασφαλιστικής παρουσίας του ομίλου στην Ελλάδα μέσω της INTERAMERICAN και την απόλυτη εμπιστοσύνη των μετόχων στην ικανότητα της διοικητικής ομάδας και τη συνοχή της εταιρείας, για τη βέλτιστη αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης στην χώρα μας. “Η ηγεσία της INTERAMERICAN βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια”, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ACHMEA.

Ο κ. Van Duin επισήμανε ως στρατηγική προτεραιότητα την απόλυτη εστίαση και πλήρη ανταπόκριση της INTERAMERICAN στη διαχείριση των εκτάκτων αναγκών των πελατών της, δηλώνοντας την ικανοποίησή του για τους έως σήμερα χειρισμούς σε κάθε επίπεδο. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ACHMEA, για τους μετόχους η INTERAMERICAN είναι εταιρεία όχι μόνο με μεγάλο παρελθόν ηγετικής παρουσίας στην τοπική ασφαλιστική αγορά, αλλά και με μεγάλη προοπτική. Υπογράμμισε, επίσης, την αξία της στρατηγικής κατεύθυνσης της INTERAMERICAN στους άξονες της ολοκληρωμένης ψηφιακής ανάπτυξης των λειτουργιών της, της συνεχούς αναζήτησης της καινοτομίας και της βέλτιστης απόδοσης προς όφελος των πελατών. Παράλληλα, ο κ. Van Duin τόνισε ως σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τη δυνατότητα της Εταιρείας να έχει διανομή με πολλούς τρόπους: με δικό της δίκτυο agency, με συνεργαζόμενους brokers και με direct πωλήσεις, ανταποκρινόμενη σε μεγάλο εύρος ασφαλιστικών αναγκών.

O Willem van Duin και ο Γιώργος Κώτσαλος με τους Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και Γιώργο Καραβία.

O Willem van Duin και ο Γιώργος Κώτσαλος με τους Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και Γιώργο Καραβία.

Από την πλευρά της INTERAMERICAN, ο Γιώργος Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος και τα διοικητικά στελέχη της Εταιρείας αναφέρθηκαν στα πολύ καλά αποθεματικά, την ενισχυμένη πελατειακή βάση και την ιδιαίτερη δυναμική της Anytime σε άρρηκτη σχέση με το brand INTERAMERICAN, δεδομένου ότι προσφέρεται και από τα δίκτυα των συνεργατών της Εταιρείας. Σε ειδικότερες παρουσιάσεις των διοικητικών στελεχών αναδείχθηκε η κατεύθυνση “Lean” της Εταιρείας: να είναι πιο γρήγορη, πιο φθηνή σε κόστος για τον πελάτη  και περισσότερο παραγωγική. Στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ACHMEA παρευρέθηκαν, εκτός από τα διοικητικά στελέχη της INTERAMERICAN, συντονιστές του δικτύου Agency της Εταιρείας και συνεργαζόμενοι brokers, μεταξύ των οποίων και οι Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και Γιώργος Καραβίας, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 12 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
INTERAMERICAN: Επίσκεψη του κ. Willem van Duin, Προέδρου της ACHMEA! https://www.insurancedaily.gr/interamerican-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba-willem-van-duin-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b7%cf%82-achmea/