Ασφαλιστικές Ειδήσεις

INTERAMERICAN: Υψηλή η παραγωγική δύναμή της στον κλάδο ασφάλισης Πλοίων


interamericanΤο ειδικότερο ενδιαφέρον της INTERAMERICAN για τους κλάδους ασφάλισης Μεταφορών και Πλοίων ανέδειξε η διεθνής συνάντηση ανταλλαγής τεχνογνωσίας που οργάνωσε πρόσφατα η Εταιρεία στην Αθήνα. Στην ημερίδα συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών που συμμετέχουν στην ευρωπαϊκή κοινοπραξία EURAPCO. Η κοινοπραξία, με μέλη της 7 από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων και ο όμιλος ACHMEA, μητρικός της INTERAMERICAN, έχει την εμπειρία 18 τοπικών αγορών όπου δραστηριοποιούνται οι εταιρείες μέλη.

Κατά τη συνάντηση εργασίας, οι επίλεκτοι Brokers συνεργάτες της INTERAMERICAN, πέρα από τα θετικά αποτελέσματα της παραγωγής της Εταιρείας, ενημερώθηκαν και για το υψηλό capacity που διαθέτει η ελληνική εταιρεία στον κλάδο ασφάλισης Πλοίων, το οποίο διευρύνεται σημαντικά και στον κλάδο Μεταφορών, λόγω της συμμετοχής της στην κοινοπραξία της EURAPCO.

Σημειώνεται ότι η INTERAMERICAN έκλεισε την περασμένη χρονιά με αύξηση κατά 35,6% των μεικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων στα Πλοία, ενώ στις ασφαλίσεις Μεταφορών πέτυχε αύξηση κατά 9,9% έναντι του 2013.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − fifteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
INTERAMERICAN: Υψηλή η παραγωγική δύναμή της στον κλάδο ασφάλισης Πλοίων! https://www.insurancedaily.gr/interamerican-%cf%85%cf%88%ce%b7%ce%bb%ce%ae-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%cf%8d%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd/