Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Interamerican:
Aσφαλίζει Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας


«Energy Line» ονομάζει η Interamerican τα νέα Προγράμματα Ασφάλισης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, σύμφωνα με την Κοινοτική πολιτική για την ενεργειακή κατανάλωση. Προσφέρει σε επενδυτές που υλοποιούν έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας συγκεκριμένες καλύψεις, διευκολύνοντας τις αντίστοιχες Επενδύσεις.
Με ανεπτυγμένη ασφαλιστική τεχνογνωσία στο θέμα αυτό, προσφέρονται σχέδια και ασφαλιστικές καλύψεις για κάθε ενεργειακή επένδυση, ανάλογα με το είδος των εγκαταστάσεων.

Τα «Πράσινα» Προγράμματα της Interamerican για την κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών στους τεχνολογικά απαιτητικούς τομείς του περιβάλλοντος και της ενέργειας είναι προσαρμοσμένα στο ισχύον θεσμικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία κάθε επιχείρησης.

Η Ασφάλιση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας «Εnergy Line» παρέχει με αρτιότητα εξειδικευμένες καλύψεις σε επενδυτές και επιχειρηματίες που εγκαθιστούν:

  • Φωτοβολταϊκές μονάδες
  • Αιολικά πάρκα
  • Γεωθερμικά συστήματα
  • Θερμικά ηλιακά συστήματα, συστήματα ηλιακού κλιματισμού
  • Βιομηχανικές εγκαταστάσεις ψύξης
  • Παθητικά ηλιακά συστήματα
  • Τεχνολογίες βιομάζας.

Η Interamerican είναι από τις πρώτες Εταιρείες που παρουσιάζουν ασφαλιστήρια συμβόλαια για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών σταθμών.
Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − nine =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Interamerican:
Aσφαλίζει Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ! https://www.insurancedaily.gr/interamerican-a%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%8e%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b7%ce%b3%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%bd%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%b5/