Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η INTERAMERICAN στο συνέδριο πωλήσεων των εταιρειών μελών της INSUROPE

Αύξηση 27% των ασφαλίστρων από ομαδικά συμβόλαια για την εταιρεία το 2018

(από αριστερά) Στέλλα Δήμου, στέλεχος πωλήσεων ομαδικών ασφαλίσεων της INTERAMERICAN, Morten Unneberg, διευθύνων σύμβουλος της INSUROPE, Γιώργος Πλωμαρίτης, διευθυντής ομαδικών ασφαλίσεων και corporate business της INTERAMERICAN, Kris Vanmuster, regional director Southern EMEA and CEE

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την INSUROPE, που διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πολυεθνικά δίκτυα παροχής υπηρεσιών για employee benefits, η INTERAMERICAN συμμετείχε και φέτος στο συνέδριο πωλήσεων των μελών του μεγάλου δικτύου της. Το συνέδριο της INSUROPE, που διεξήχθη από τις 18 έως τις 20 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες, οργανώθηκε σε συνεργασία με την AG Insurance του Βελγίου. Κατά τις εργασίες της συνάντησης, συζητήθηκαν ευκαιρίες ανάπτυξης και βέλτιστες πρακτικές ομαδικών ασφαλίσεων. Η INTERAMERICAN έχει συνδεθεί με την INSUROPE από τον Νοέμβριο του 2016, ως αποκλειστική αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα για την παροχή προγραμμάτων ομαδικής ασφάλισης Ζωής και Υγείας σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Η INSUROPE έχει παρουσία παγκοσμίως σε περισσότερες από 85 χώρες, επιλέγοντας τοπικά ισχυρούς στρατηγικούς εταίρους, όπως την INTERAMERICAN στην Ελλάδα. Διαθέτει εμπειρία 51 ετών στην παροχή ασφαλιστικών λύσεων διαχείρισης ασφάλισης προσωπικού πολυεθνικών επιχειρήσεων και οργανισμών και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα πιο δυναμικά δίκτυα, με υψηλά standards εξυπηρέτησης. Η INSUROPE παρέχει ευέλικτες λύσεις, με στόχο να αποτελεί την πρώτη επιλογή για παροχή υπηρεσιών employee benefits.

INSUROPE

Στιγμιότυπο από τις εργασίες του συνεδρίου πωλήσεων της INSUROPE

Ο τομέας των ομαδικών ασφαλίσεων της INTERAMERICAN, κατά το 2018, παρουσίασε αύξηση 27% έναντι του 2017 στα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα και 110 νέα συμβόλαια. Το χαρτοφυλάκιο αριθμεί 1.050 επιχειρήσεις με 110.000 ασφαλισμένους. Όπως επισημαίνει ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της εταιρείας, μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας ενισχύεται ακόμη περισσότερο και δημιουργούνται προϋποθέσεις περαιτέρω διεύρυνσης του χαρτοφυλακίου. Από την άλλη πλευρά, η INSUROPE έχει αποκτήσει τη δυνατότητα αποκλειστικής παροχής ασφαλιστικών λύσεων στην Ελλάδα από μία κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία, όπως είναι η INTERAMERICAN, που διαθέτει υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία στις ομαδικές ασφαλίσεις, αξιοπιστία και αδιαμφισβήτητο κύρος.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η INTERAMERICAN στο συνέδριο πωλήσεων των εταιρειών μελών της INSUROPE! https://www.insurancedaily.gr/interamerican-sto-synedrio-poliseon-ton-eterion-melon-tis-insurope/